''Molotof Kemal ne derse desin molotof kokteyine izin vermeyeceğiz''

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Giresun İl Kongresi'nde konuştu.
İl Kongresi Ak Parti Giresun Ahmet Davutoğlu Kemal Kılıçdaroğlu 


Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

Kılıçdaroğlu, geldiği yeri bilmez, gittiği yeri bilmez, kimle olduğunu bilmez. Kılıçdaroğlu'nun önünde rehber olması lazım. Şimdi rehberi paralel yapı.

Paralel yapının başı Newyork Tımes'da makale yazıyor; Aynı gün molotof kemal, milleti direnmeye çağırıyor.

Bunların hepsi bir araya gelse AK Parti'nin yarısı edemiyor.

Sen bırak Ortadoğu'yu, bırak Türkiye'yi Şişli'ye düzen getir görelim.

3 Suriyeli genç katledildi. Müslümanlar katledildiğinde susanlar Devletin sesini yükselmesinden rahatsız oluyorlar biz sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz.

7 Haziran, sadece Türkiye'nin seçimi değildir. Durmayacağız oturmayacağız. Dizlerimiz de derman kesilene kadar çalışacağız. Demokrasiye sahip çıkacağız. İç güvenlik paketi ile huzurumuzu güvenliğimizi sağlayacağız.

Yanan şehirleri gördünüz. Orada katledilen gençleri gördünüz. Biz buna sessiz kalamayız. Hükümeti tedbir almamak ile suçlayan CHP ve MHP şimdi iç güvenlik paketine karşı çıkıyorlar.

Kızlarımızı yakan molotof kokteyli ile saldıranların karşısındayız. Molotof Kemal ne derse desin molotof kokteyine izin vermeyeceğiz.

Onlar yüzlerini kapıyorlar bizim yüzümüz ak. Gizli yaptığımız bir şey yok. Onlar yüzlerini kapatarak etrafa saldıracaklar. Yüzünü kapatan fikirle değil şiddetle geliyor demektir.
1 hafta erteledik iç güvenlik paketini. Muhalefet partilerinin fikirleri var mı diye. Hiç bir fikir yok. Hala eleştiriyorlar.



Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
14 Şubat 2015 Cumartesi günü yayınlandı