Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye gerisinde kesintisiz ve çok geniş bir coğrafyaya yayılmış 2200 yılı aşkın devlet geleneği olan dünyadaki nadir ülkelerden biridir' - TBMM

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye gerisinde kesintisiz ve çok geniş bir coğrafyaya yayılmış 2200 yılı aşkın devlet geleneği olan dünyadaki nadir ülkelerden biridir" - TBMM - TBMM 27. Dönem 4. Yasama Yılı açılışı - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis Genel Kuruluna girişi - Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması TBMM (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Genel Kurulunda yeni yasama yılı açılışına katıldı.
(1)"Bu mücadelenin kıyamete kadar süreceğini bilerek daima hazırlıklı daima güçlü daima tedbirli olacağız""Türkiye gerisinde kesintisiz ve çok geniş bir coğrafyaya yayılmış 2200 yılı aşkın devlet geleneği olan dünyadaki nadir ülkelerden biridir. Böyle bir ülke kökü de geleneği de ahlakı da olmayan gücünü sömürgecilikten ve açgözlülükten alan devletlerle aynı yöntemleri kullanamaz"Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kıbrıs ve Azerbaycan Türklerinden Balkanlar ve Kuzey Afrika'ya kadar her yerde kardeşlerimize samimi destek veren Meclisimiz, milletimizle birlikte tüm dostlarımızın da umut kaynağı olduğunu göstermiştir."
Yeni Yasama Yılı Kıyam Kıyamet Yasama Yılı 

1 Ekim 2020 Perşembe günü yayınlandı