Başbakan Erdoğan: Polsin gazı göz yaşartır, CHP'nin gazı zehirler

Kızılcahamam'da konuşan Başbakan Erdoğan'ın gündeminde Akil İnsanlar Heyeti'ne karşı yapılan eylemler ve eylemelere destek veren muhalefet vardı.
1 Mayıs Chp Mhp Akil İnsanlar Recep Tayyip Erdoğan 


Bazı densizlerin,Akil İnsanlar Heyeti'ni Kurtuluş Şavaşı sırasında oluşturulan Heyet-i Nasiha'ya benzettiğini söyleyen Erdoğan 'Akil insanlar heyeti sadece gerçekleri anlatmak için şu anda çok başarılı faaliyetler yürütüyor.' dedi.

Türkiye'nin tamamında Akil insanlar heyetine karşı eylemlere katılan kişi sayısının 4 bin 980 olduğunu belirten Başbakan,eylemi yapan kişilerin ağırlıkla MHP'lilerden ve İşçi partililerinden oluştuğunu belirtti.

Malum medyanın olayları farklı lanse ettiğini söyleyen Erdoğan '' Ellerinde sapan, demir bilyeler olan maskeli militanlar çiçek çocukları olarak takdim ediliyor;ama bu medyaya göre polis,güvenlik güçleri faşist. '' diye konuştu.

CHP'nin 1 Mayıs öncesinde ve sonrasında marjnal gruplara gaz verdiğini belirten Başbakan '' Tüm marjinal gruplara hatırlatıyorum :polisin gazı sadece göz yaşartır;ama CHP'nin gazı dikkat edin zehirler. '' ifadelerini kullandı.









Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
4 Mayıs 2013 Cumartesi günü yayınlandı