Yaşar Nuri Öztürk, Nazlı Kanat ile nişanlandığını açıkladı

Ünlü İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk, Saba Tümer'in programında nişanlandığını açıkladı.
Saba Tümer Yaşar Nuri Öztürk 14 Şubat 


Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, Saba Tümer'in programında şaşırtan bir açıklama yaptı.

Türk Sanat Müziği sanatçısı Nazlı Kanat ile görüşmeye başladığını söyleyen Öztürk, 14 Şubat'ta Kanat ile nişanlandığını açıkladı.

Saba Tümer'in Öztürk'ün parmağında yüzüğü sormasıyla birlikte gelen itiraf Tümer'i şaşkına çevirdi. 'Şaka diyorsunuz' diyen Saba Tümer, 'Benden önce... Çocuklar hoca nişanlanmış' diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

'40 YIL ARADIM, BULDUM'

Çok şaşırdığını vurgulayan Tümer, 'Bu üçüncü mü?' diye sordu. Öztürk de, 'Onu boşver 40 yıldır aramışım, bulmuşum' şeklinde konuştu.

Saba Tümer, çok sevindiğini ifade ederek, 'Çok güzel bir şey söylüyorsunuz. Ne güzel, ne mutlu' yorumunu yaptı. BEYAZ GAZETE

Saba Tümer Hakkında
Özel İzmir Fatih Lisesi'nden mezun olduktan sonra ikinci tercihi olan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazandı. Üniversitede okurken akrabası Nuri Çolakoğlu, Show TV'yi kurmakla meşguldü ve kendisine asistanlık teklif etti fakat Saba Tümer, bu teklifi annesinin izin vermeyişi sebebiyle reddetmek zorunda kaldı. Bitirdikten sonra 6 ay Sky TV'de çalıştı ve diksiyon dersleri aldı. Annesinin vefatı üzerine derslere bir süre ara...
devamı
22 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı