Taksici yol ortasında kadına dehşeti yaşattı: Taksi ile yanından ayrılmadı, üzerine sürdü

Taksicinin elinde çanta ile yürüyen kadını takip etmesi
Sosyal Medya Ticari Taksi Kamera Cep Telefonu 

-Kadınla araç içinden konuşması
-Kadının taksi sürücüsüne tepki göstermesi
-Taksicinin araçla kadına çarpması
-Yere düşen kadının çığlık çığlığa bağırması
-Araçtan inen taksicinin etrafına bakıp kadınla konuşması

( MERSİN )-Mersin'de ticari taksi sürücüsünün yol ortasında bir süre takip edip sözle taciz ettiği kadının üzerine araç sürerek çarpmasına ilişkin görüntüler, sosyal medyada büyük tepki topladı-Görüntülerde yere düştükten sonra çığlık çığlığa kalan kadının, aracından inen taksi sürücüsüyle tartıştıktan sonra uzaklaştığı görüldü MERSİN

- Mersin'de ticari taksi sürücüsünün yolda yürüyen bir kadına yaşattığı dehşet, bir vatandaşın cep telefonu görüntülerine yansıdı. Taksi sürücüsünün yol ortasında bir süre takip edip sözle taciz ettiği kadının üzerine araç sürerek çarpmasına ilişkin görüntüler, sosyal medyada büyük tepki topladı. Mersin'in merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi Üniversitesi Caddesi üzerinde meydana geldiği öne sürülen olay, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülere göre, elinde çanta ile yolda yürüyen kadının yanına yaklaşan ticari taksi sürücüsü, bir süre takip ederek taciz ettiği kadının üzerine daha sonra aracını sürerek çarptı. Çarpmanın etkisi ile yer düşen kadın çağlık çığlığa bağırmaya başladı.
Acı içinde feryat eden kadının çığlıkları bölgede yankılanırken, aracından inen taksi sürücüsü ise bir süre etrafına bakındı. Dehşeti yaşayan kadın, daha sonra eliyle aracı yumruklayıp sürücüye bağırarak olay yerinden uzaklaştı.
15 Nisan 2021 Perşembe günü yayınlandı