Hayvan pazarından çaldıkları büyükbaş hayvanı otomobille taşırken yakalandılar...Sıkışan hayvanı arabayı yan yatırıp kurtardılar

otomobildeki hayvandan görüntü
Akalan Hayvan Pazarı Hırsız Polis Ekipleri Büyükbaş Hayvan 

-sıkışan inekten görüntü
-kurtarma çalışması
-detay

( İZMİR -ÖZEL) İZMİR

- İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, 3 şahıs hayvan pazarından çaldıkları büyükbaş hayvanı otomobil ile taşırken yakalandı. Kurban Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle İzmir'de hayvan hırsızları ortaya çıktı. Bugün gece saatlerinde Ankara Asfaltı Kemalpaşa uygulama noktasında görev yapan polis ekipleri, Turgutlu yönünden gelen bir otomobilin plakalarının olmadığını fark etti. Bunun üzerine, söz konusu aracı durduran ekipler, Y.Ç.(70), B.Ç.(43) ve kimliği belirlenemeyen bir kişinin içinde olduğu aracı aramaya başladı.
Ekiplerin arama yaptığı sırada, kimliği belirlenemeyen otomobil sürücüsü, hızla uygulama noktasından yaya bir şekilde kaçtı. Otomobilde yapılan aramada, 4'üncü bir canlının daha olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri, aracın arka kısmında üzerine battaniye örtülmüş büyükbaş bir hayvanı görünce şoke oldu. Otomobilin başında duran Y.Ç. ve B.Ç. isimli şahıslar, ekipler tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler, polis ekiplerinin yaptığı sorgulama sonucunda, büyükbaş hayvanı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bulunan bir hayvan pazarından çaldıkları ve İzmir'e getirdikleri itiraf etti. Öte yandan, polis ekipleri aracın içerisindeki büyükbaş hayvanı çıkartmak için mücadele verdi. Talihsiz hayvanın ayaklarının uyuşması nedeni ile polis ekipleri araçtan çıkartmak için zor anlar yaşadı. Uygulama noktasına bir adet forklift çağıran ekipler, aracı yan kaldırarak hayvanı çıkartmayı başardı. Yaşanan bu anlar ise saniye saniye görüntülenirken, görenler hayrete düştü. Polis ekipleri aracı uygulama noktasında bırakarak kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
4 Ağustos 2018 Cumartesi günü yayınlandı