ÇORUM - AK Parti Osmancık Kadın Kolları, ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz yararlanacağı 'giyim mağazası' açtı

ÇORUM - AK Parti Osmancık Kadın Kolları, ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz yararlanacağı "giyim mağazası" açtı - Mağazanın dış/iç planı - AK Parti Osmancık Kadın Kolları Başkanı Dilek Uslu'nun açıklamasıAK Parti Osmancık Kadın Kolları, ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz yararlanacağı "giyim mağazası" açtıÇORUM (AA) - Çorum ’un Osmancık ilçesinde AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığınca "Elden Ele Gönülden Gönüle Projesi" kapsamında ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz yararlanacağı giyim mağazası hizmete açıldı.Hayırseverlerin katkılarıyla maddi durumu iyi olmayan vatandaşların giyim ihtiyacını ücretsiz karşılamalarını sağlamak amacıyla kurulan mağaza için açılış töreni düzenlendi.
AK Parti Osmancık Kadın Kolları Başkanı Dilek Uslu, törende yaptığı konuşmada, mağazada ihtiyaç sahiplerine sunulan etiketli ürünlerin hayırseverler tarafından karşılandığını, ikinci el ürünlerin ise vatandaşlar tarafından ihtiyaç fazlası olarak getirildiğini söyledi.

Mağazanın diğer mağazalardan tek farkının ödeme yapılacak bir kasasının bulunmaması olduğunu belirten Uslu "Vatandaşlarımız evdeki giymediği çocuk, erkek, kadın kıyafeti, hatta bebek beşiğini getiriyor. Buradaki gönüllü arkadaşlarımız yıkayıp, ütüleyip, dezenfekte ediyor. İhtiyaç sahipleri de mağazamızdan giyinip gidebiliyorlar. Bu şekilde güzel bir proje başlattık. İnşallah bunun için herkesin desteğini bekliyoruz." dedi.
Mağazadan yararlanan ihtiyaç sahipleri ise ilçede çok hayırlı bir hizmetin başlatıldığını belirterek, projeyi gerçekleştirenlere ve destek verenlere teşekkür etti.
Bebek Açılış Töreni Hayırseverler Kadın Kıyafeti Giyim Mağazası 

5 Temmuz 2021 Pazartesi günü yayınlandı