Büyük Kandil Operasyonu öncesi teröristler böyle etkisiz hale getiriliyor

Hakkari ve Ağrı'da İHA'lar tarafından tespit edilen teröristler
Zırhlı Araç İnsansız Hava Aracı Harekete Geç Saldırı Hazırlığı Füze Sistemi 

-Yükselen dumanlar
-Görüntünün sonunda zırhlı araç arşivi eklenmiştir

( HAKKARİ - AĞRI) HAKKARİ

- Büyük Kandil Operasyonu öncesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yurt içinde de teröristlere aman vermiyor. Operasyonlar yurtta hız kazanırken 5'i Ağrı'da, 2'si Hakkari'de olmak üzere saldırı hazırlığında olduğu değerlendirilen 7 terörist İHA'lar tarafından tespit edilerek etkisiz hale getirildi.
( HAKKARİ ) Mehmetçik Kandil’e ilerliyor...İHA teröristleri tespit etti, Mehmetçik etkisiz hale getirdi HAKKARİ

- Türk Silahlı Kuvvetlerinin PKK’nın ana kampı olan Kandil’e yönelik başlattığı operasyonda çember yavaş yavaş daralırken, insansız hava aracının tespit ettiği saldırı hazırlığındaki 2 terörist ise etkisiz hale getirildi.
Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı’nda destan yazan Mehmetçik, Kandil’e yönelik düzenlediği operasyonu adım adım sürdürüyor. Teröristlerin ana kampı olan Kandil’e doğru ilerleyen Mehmetçik’in en büyük destekçisi ise milli insansız hava araçları oluyor. Irak’ın kuzeyindeki Dalya bölgesinde, iki teröristi füze sisteminin kurulduğu hakim tepede saldırı hazırlığında olduğu insansız hava aracıyla tespit ediyor. Koordinatların Türk jetlerine iletilmesi üzerine harekete geçen pilotlar, hedefi yerle bir ediyor.(AĞRI-ÖZEL) Doğubayazıt’ta etkisiz hale getirilen 5 terörist İHA tarafından böyle görüntülendi AĞRI

- Ağrı’nın Doğubayazıt kırsalında saldırı hazırlığında olan silahlı 5 terörist etkisiz hale getirildi.
Teröristler insansız hava aracı

tarafından görüntülendi. Ağrı Dağı bölgesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, keşif gözetleme vasıtaları birliklerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 5 terörist insansız hava aracı tarafından görüntülendi. Daha sonra icra edilen hava destekli operasyon sonucunda; silahlı 5 teröristin etkisiz hale getirildi.

7 Haziran 2018 Perşembe günü yayınlandı