Bekçiden gönülleri fetheden hareket kamerada...Kan kaybeden yaralı gence üzerindeki tişörtü çıkararak tampon yaptı

Nurettin Gençaslan ile Erhan Gülmez arasında yaşanan tartışma
Alabalık Arbede Petrol Akaryakıt İstasyonu Bıçaklı Kavga 

-Diğer görevlilerin tartışmayı aralamaya çalışması
-Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki genç arasında arbede yaşanması
-Nurettin Gençaslan'ın Erhan Gülmez'i bıçaklaması
-Yaralının yerde görüntüsü
-Mahalle ve çarşı bekçilerinin olay yerine gelmesi
-Bekçilerden birinin tişörtünü çıkarıp yaralıya tampon yapması
-Olay yerindeki kalabalık
-Bekçilerin ve diğer vatandaşların görüntüleri

( MERSİN )- Mersin'de petrol istasyonundaki bıçaklı kavga olayına giden mahalle bekçisi, kan kaybeden yaralı gence üzerindeki tişörtü çıkararak tampon yaptı MERSİN

- Mersin'de petrol istasyonundaki bıçaklı kavga olayına giden mahalle bekçisi, kan kaybeden yaralı gence üzerindeki tişörtü çıkararak tampon yaptı.Edinilen bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesi Sağlık Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna giden Nurettin G., daha önce kendisine pet şişe ile akaryakıt satmadığı için husumetli olduğu istasyon görevlisi Erhan Gülmez ile tartışmaya başladı.
Tartışma daha sonra kavgaya dönüşünce, Nurettin G., üzerinde taşıdığı bıçakla petrol istasyonu görevlisi Erhan Gülmez'i sağ bacağından bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine giden polis ve görevli mahalle bekçileri, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.Bekçi, yaralıya tişörtü ile tampon yaptıBacağından yaralanan görevli Erhan Gülmez, yerde acı içinde kıvranırken, mahalle bekçilerinden biri, kan kaybeden gence üzerindeki tişörtü çıkarıp tampon yaptı. İlk müdahalesi polis ve bekçiler tarafından yapılan yaralı genç, daha sonra olay yerine çağrılan ambulansla Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Şüpheli Nurettin G. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2 Ekim 2020 Cuma günü yayınlandı