Başına reklam panosunun düşmesi sonucu hayatını kaybeden adam son yolculuğuna uğurlandı

Cenazeden görüntü
Cenaze Nadan Cenaze Namazı 

-tabuttan görüntü
-cenazeye katılanlar
-Röportajlar
-cenaze namazının kılınması
-Detay görüntü
-fotoğraf

( İSTANBUL ) İSTANBUL

- Şişli'de fırtınadan dolayı devrilen reklam panosunun başına düşmesi sonucu hayatını kaybeden Hasan Aydın (75) son yolculuğuna uğurlandı. Yakınlarının cenazede güçlükle ayakta durduğu görüldü.
Şişli'de dün yoğun fırtınanın etkisiyle devrilen reklam panosunun altında kalan 75 yaşındaki Hasan Aydın hayatını kaybetmişti. Aydın için bugün Güngören'de bulunan Tozkoparan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
Aydın, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Törene Aydın'ın eşi Günay Aydın, oğlu Hakan Aydın ve sevenleri katıldı.
Hasan Aydın'ın bir de Erkan Aydın isimli engelli çocuğu olduğu öğrenildi. Yakınlarının ise cenaze merasiminde güçlükle ayakta durdukları görüldü.
Aydın'ın naaşı kılınan cenaze namazının ardından Esenyurt'ta bulunan Kıraç Mezarlığı'na defnedildi. "Hasan ağabeyimizi çok severdik" Üzüntüsünü ifade eden komşusu Orhan Gülcel, "Hasan ağabeyimizi çok severdik, kendisi iyi kalpli iyi niyetli bir insandı. Çoçuklarına, yakınlarına, mahalle sakinlerine çok iyi davranırdı. Fırtınadan dolayı bir olay gerçekleşti. Takdiri ilahi diyorum gerçekten çok üzgünüz" dedi.
"Engelli çocuğu yetim kaldı" Mehmet Nesih Özmen Muhtarı Aziz Kılıç ise, "Çok üzgünüz mahallemizde Hasan Bey'i kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz. Vahim bir kaza sonucu kaybettik; mahallenin başı sağolsun. Çok üzüldüm böyle ani olmasına onun bir de engelli bir çocuğu var, ona ana gibi bakardı, hiç yanından ayırmazdı. Erkan'a daha çok üzüldük yetim kaldı" dedi.

8 Ocak 2020 Çarşamba günü yayınlandı