Barutsan Fabrikası'ndaki patlamada hayatını kaybeden Emre Özcan binlerce kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı

Cenaze aracının fabrikaya giriş çıkışından görüntü
Fabrika Cenaze Mazda Cenaze Namazı 

-Camide kılınan namazdan görüntü
-Cenazenin omuzlarda belediyeye taşınması
-Genel detay
-arşiv görüntüler
-fotoğraf

( ANKARA )- Barutsan Fabrikasında vefat eden Özcan için fabrikada tören düzenlendi- Özcan’ın cenazesine katılan vatandaşlar cami avlusuna sığmadı, cenaze omuzlarda belediye avlusuna taşındı ANKARA

- Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikasında meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden Emre Özcan için Barutsan Fabrikasında tören düzenlendi.
Tören sonrası Özcan'ın naaşı cenaze namazı için camiye getirildi, fakat vatandaşlar cami avlusu sığmayınca, tabutu taşıyarak Elmadağ Belediye’sinin bahçesine gitti. Özcan belediye avlusunda kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumunun (MKE) Elmadağ'da bulunan Barutsan Roket Fabrikası’nda roket yakıtı üretimi yapılan atölyede, roket yakıtlarının karıştırılması sırasında büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonucu fabrikada işçi olarak görev yapan Emre Özcan (34) hayatını kaybederken 4 işçide yaralanmıştı. Hayatını kaybeden Özcan için bugün Barutsan Fabrikasında tören düzenlendi.
Basına kapalı gerçekleştirilen tören yaklaşık yarım saat sürdü. Vatandaş cami avlusuna sığmadı Tören sonrası Özcan'ın naaşı cenaze namazı kılınmak üzere Elmadağ Ulu Camii'ne getirildi.
Vatandaşlar cami avlusuna sığmayınca, Özcan’ın naaşını omuzlara alarak 500 metre ilerideki Elmadağ Belediyesi’nin bahçesine götürüldü. 2 çocuk babası Özcan, öyle namazına müteakip kılınan namaz sonrası, binlerce seveni ve protokol üyeleri tarafından gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Bu arada olayda yaralanan ve vücutlarında yanık bulunan 4 kişinin tedavilerinin İbni Sina Hastanesi, Gazi Hastanesi ve GATA'da devam ettiği öğrenilirken, hayatı tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
25 Mayıs 2018 Cuma günü yayınlandı