Ortadoğu'nun İlk Güzellik Ve Fitnes Fuarı (IN-Shape)

Lübnan'ın başkenti Beyrut, Ortadoğu'nun ilk güzellik ve fitnes fuarı IN-Shape organizasyonuna ev sahipliği yapıyor.Vücut bakımı, cilt bakımı, güzellik ve fitness'la alakalı hizmet ve ürünlerin sunulduğu fuara 250 katılımcı iştirak ediyor.19-22 Ekim tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda, ilgili sektörlerdeki son teknoloji aletler ve teknikler sergileniyor.
Ortadoğu Lübnan Beyrut 

Ziyaretçilerden Maria Melekyan, ' Harika bir fuar, burada aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. Herkese fuarı ziyaret etmelerini tasviye ediyorum. Ben burada sanatsal birçok çalışmalar da sergileniyor ' dedi.

Georgette Shlala isimli bir diğer katılımcı ise, ' Herkes yıllar içinde IN-Shpape fuarı hakkında birşeyler biliyor. Fuarın ismi, formda kal, fiziksel ve zihinsel sağlığını koru manasına geliyor. Bunun için kullanılan en yeni aletler ve teknikler de burada sergileniyor ' diye konuştu.

Karin Nassar ise, ' Müthiş bir fuar gerçekten. Biz buraya her sene Lübnan Güzellik Akademisi'ni temsilen katılıyoruz. Sizen de gördüğünüz gibi,vücut boyamaları yapıyoruz. Dövme, makyaj, manikür, pedikür, cilt bakımı eğitimi alıyoruz. Burada olmak çok güzel bir tecrübe ' yorumunda bulundu.

20 Ekim 2012 Cumartesi günü yayınlandı