Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Bölüm - Emir İle Hande Yüz Yüze Geldi

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Son Bölüm...
Adını Feriha Koydum Son Dizisi 


Show TV'nin en çok izlenen dizisi olan Adını Feriha Koydum Emir ' in Yolu 76. Bölüm(Son Bölüm) ile dün akşam izleyicileri ile buluştu. 3. bölümüyle hayranlarıyla buluşan Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu'nun bu haftaki bölümü dizinin fanatikleri tarafından çok beğenildi. Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu son bölümü yine hayranlarını ekran başına kilitledi. Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu son bölümünde Emir ile Hande'nin dertleşmesi duygu dolu anlara sahne oldu.

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi olan Adını Feriha Koydum Emir ' in Yolu 76. Bölümünde Emir ' in itirafı ile yıkılan Güneş'e sahne odu.

'Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu ' dizisinde Emir oyununa son noktayı koyarken, Güneş'in tepkisi herkesi şaşırtır.

Emir intikam oyununda son perdeyi indirdi. Hayatının en özel gecesini yaşadığına inanan Güneş, günün ilk ışıklarıyla şok gerçekle yüzleşti. Güneş, hayatının en büyük hayalkırıklığını yaşarken Emir artık Yavuz ' un karşısına çıkacağı anı beklemeye başladı. Güneş'in tepkisi Emir'in sandığı gibi olmadı. Güneş abisine hiçbir şey söylemeyerek, Emir'in intikam planını bozdu.

Kalp ağrısıyla başetmeye çalışan Güneş'in tepkisi herkesi şaşırtırken, Güneş ' in oyun oynadığını düşünen Emir, Sanem ve Güneş yakınlığını keşfederken tehlikeli bir adım attı.

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu 3. Bölüm Özeti Show TV'nin web sitesinden şu şekilde yer aldı...
İNTİKAM OYUNUNUN ARDINDAN İŞLER KARIŞIYOR...
Emir intikam oyununda son perdeyi indirir. Hayatının en özel gecesini yaşadığına inanan Güneş, günün ilk ışıklarıyla şok gerçekle yüzleşir. Güneş, hayatının en büyük hayalkırıklığını yaşarken Emir artık Yavuz'un karşısına çıkacağı anı beklemektedir.

Emir bir yandan Yavuz'un ilk hamlesi için tetikteyken diğer yandan kulübün açılışı için hızla hazırlanmaya başlar. Kalp ağrısıyla başetmeye çalışan Güneş'in başına gelenlere verdiği tepki ise Emir için şaşırtıcı olur. Öte yandan Yavuz'un ailesiyle irtibata geçmesiyle çılgına dönen Can, Güneş'i Yavuz'un yanında görünce neye uğradığını şaşırır.

Güneş'in oyun oynadığını düşünen Emir, Sanem ve Güneş yakınlığını keşfeder ve tehlikeli bir adım atar. Diğer yanda Koray, Hande'yi görmesiyle birlikte canlanan duygularıyla başedemezken Hande'nin hayatındaki sürpriz gelişme herkesi şaşırtır.

İsviçre'deki tanışıklıklarının ardından bu kez İstanbul'da karşılaşan Hande ve Güneş'in arkadaşlıkları ise Emir Güneş cephesini bir kez daha karıştıracaktır...

Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
10 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı