USD (Alış - Satış) : 7,45 - 7,46 EURO (Alış - Satış) : 9,02 - 9,04
VEYSEL DİKER HABERLERİ
 1  2  3 

Veysel Diker kimdir?

23 yaşında konservatuar okuyan oyuncu, önceleri amatör olarak tiyatro ile ilgilendi. 1990 yılından itibaren profesyonel olarak tiyatro ile uğraşmaya başladı.

Rol aldığı tiyatro oyunları:
Her Yöne 90 Dakika
Bana Bunu Yapmam
Romantika
Kaç Baba Kaç

Filmografisi:
İncir Çekirdeği, Adil 2007
Adem'in Trenleri, Ömer Aslan 2007
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, Doktor 2006
Hayırdır İnşallah, 2006
Sevda Tepesi, Bekçi Rezzak 2005
Avrupa Yakası, Tacettin (2004-2009 yılları arasında 190 bölüm oynamıştır.)
Fişgittin Bey, 2003
Abdülhamit Düşe...tamamı
VEYSEL DİKERVİDEOLARI
VEYSEL DİKERFOTO GALERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı