USD (Alış - Satış) : 7,92 - 7,93 EURO (Alış - Satış) : 9,40 - 9,41
DEVİN ÖZGÜR ÇINAR HABERLERİ
 1  2 

Devin Özgür Çınar kimdir?

Filmografi:
Film:
Miras 2005 (Kısa Film)
Gönül Yarası (Piraye) 2004
Fişgittin Bey 2003 (TV Filmi)
Hiçbiryerde (Şule) 2001
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar 2000
Abuzer Kadayıf 2000
Yanlış Saksının Çiçeği 1997

Dizi:
1997 - Dış Kapının Mandalları (Özgür)
1998 - İkinci Bahar (Cennet)
1999 - Güneş Yanıkları (Devin)
2001 - Karanlıkta Koşanlar (Işıl)
2002 - Biz Size Aşık Olduk (Feride)
2004 - Dayı (Aylin)
2004 - Avrupa Yakası (Konuk)
2005 - Köpek (Rüya)
2006 - Hayat Türküsü (Hayat)
2007 - Parmaklıklar Ardında (Suzan)
2010 - Türk Ma...tamamı
DEVİN ÖZGÜR ÇINARVİDEOLARI
DEVİN ÖZGÜR ÇINARFOTO GALERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı
Advertisement Advertisement Advertisement