USD (Alış - Satış) : 8,34 - 8,35 EURO (Alış - Satış) : 10,10 - 10,12
AYŞEGÜL ALDİNÇ HABERLERİ
 1  2  ...  5  6 

Ayşegül Aldinç kimdir?

İrlanda'nın başkenti Dublin'de 1981 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi, Modern Folk Üçlüsü ile birlikte seslendirdiği Dönme Dolap isimli şarkıyla temsil etmiştir.

Diskografi [değiştir]
45'lik ve Tekli [değiştir]
• Dönme Dolap - Miras (1981) (Coşkun Demir'le birlikte)
• O Kız (2010)
• Li Lal Lal La La (2011)
Albüm (MC/CD) [değiştir]
• Ve Ayşegül Aldinç (1988)
• Benden Söylemesi (1991)
• Alev Alev (1993)
• Söze Ne Hacet (1996)
• Nefes (2000)
• O Kız (2010)
Tribute [değiştir]
• Bir Sevgi Yeter (2000)
• Şarkılar Bir Oyu...tamamı
AYŞEGÜL ALDİNÇVİDEOLARI
AYŞEGÜL ALDİNÇFOTO GALERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı