Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi Kocasinan Akademi Ile Örnek Uygulamalari Sehrimize Kazandirdik'

Kocasinan Belediyesi ve Kocasinan Halk Egitim Merkezi isbirligiyle Kocasinan Akademi Erciyesevler kursiyerlerin hazirlamis oldugu ’Anneler Günü’ne Özel El Sanatlari Sergisi’, Kayserililer tarafindan büyük begeni topladi. Serginin son gününde esi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte ziyaret eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi ile birçok alanda yapilan hizmetlerde tek ve örnek uygulamalari, Kayseri’ye kazandirdiklarini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi Kocasinan Akademi Ile Örnek Uygulamalari Sehrimize Kazandirdik'
Kocasinan Akademi’nin Kayseri Park AVM’ de açmis oldugu sergiyi esi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte ziyaret eden Baskan Çolakbayrakdar, el emegi göz nuru ürünleri tek tek inceledi. Stantlari begeniyle gezen Baskan Çolakbayrakdar, kadinlara firsat verildiginde nasil basarili çalismalara imza atildigina bu sergiyle bir kez daha sahitlik ettiklerini ifade etti.

El emegi göz nuru eserlere vatandaslarin yogun ilgi göstermesinden son derece mutlu olduklarina deginen Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’da kültürel ve sanatsal faaliyetlere ayri bir önem verdiklerini vurgulayarak; "Kocasinan Akademi’de egitim alan ve birbirinden hünerli hanim kardeslerimizin el emegi göz nuru yapmis olduklari ürünler, büyük begeni topluyor. Birbirinden farkli ve güzel olan eserler, hemsehrilerimizin begenisine sunuluyor. Emek veren bütün hanim kardeslerimizi tebrik ediyorum. Kocasinan Akademi ile vatandaslarimiza sosyal, kültürel, mesleki açidan farkli branslarda hizmet veriyoruz. Açmis oldugumuz kurslar sayesinde hanim kardeslerimiz, sanatsal yeteneklerini gün yüzüne çikariyor. Hanim kardeslerimizin el emegi göz nuru eserlerinin, vatandaslarimiz tarafindan begenilmesi bizi ayri bir mutlu etti. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Vatandaslarimizi spor, sanat, kültür ve sosyal gibi hayatin her alaninda hizmetlerden faydalanmak üzere Kocasinan Akademi’ye davet ediyorum” seklinde konustu.

Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi’nin her geçen gün daha çok büyüdügünü ve Kayseri’ye hizmet ettigini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA