Baskanlar Mazbatalarini Aldi

Erzurum’da 31 Mart mahalli idareler seçimi sonucu kazanan baskanlar mazbatalarini almaya basladi.

Baskanlar Mazbatalarini Aldi
Erzurum Büyüksehir Belediye Baskanligina üçüncü defa seçilen Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediyesi’ne ikinci kez seçilen Mahmut Uçar ve Palandöken Belediyesi’ne ikinci kez seçilen Baskani Muhammed Sunar, il seçim kuruluna gelerek mazbatalarini teslim aldi. Erzurum Adliyesi’nde düzenlenen programa AK Parti ve MHP yöneticileri ile partililer yogun ilgi gösterdi. Mazbata törenine AK Parti Milletvekilleri Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Firat, MHP Il Baskani Adem Yurdagül ve yöneticiler, AK Parti il ve ilçe yöneticileri katildi.



“Erzurum için çalismaya devam edecegiz”

AK Parti Il Baskani Ibrahim Küçükoglu, seçim sonuçlarinin hayirli olmasini dilerken, “Kaldigimiz yerden, halkimiza hizmet etmeye devam edecegiz. Seçilen belediye baskanlarimizi, belediye meclis üyelerimizi ve muhtarlarimizi tebrik ediyor ve basarilar diliyoruz. Milletimizin her bir ferdinin refahini, huzurunu, güvenligini umutlarini artirmak için durmadan ve yorulmadan Erzurum için çalismaya devam edecegiz. Cumhur Ittifaki olarak her zaman oldugu milletimizin takdirini basimizin üstünde tutuyoruz” dedi.



Baskan Sekmen’den sosyal belediyecilik vurgusu

Üçünce defa seçimi kazanan Erzurum Büyüksehir Belediye Baskan Mehmet Sekmen, bundan sonraki dönemde özellikle sosyal belediyecilik noktasindaki projelere yogunluk vereceklerini belirterek, "Yeni bir döneme girmenin ve tüm kentimize hizmet sunabilecek olmanin heyecaniyla, hemsehrilerimizin yasam kalitesini artirmaya ve insanimiza dokunan hizmetler üretmeye devam edecegiz. 10 yildir gururla yürüttügümüz bu kutlu sancagi milletimizin gönül makaminda yer edinerek sürdürmenin gayreti içerisindeyiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA