Rize Sehir Hastanesi'nin Dolgu Çalismalarinda Sona Gelindi

Rize’de deniz dolgusu üzerine yapilacak olan Sehir Hastanesi’nin dolgu çalismalarinda sona gelinirken, zemin iyilestirme çalismalari sürüyor.

Rize Sehir Hastanesi'nin Dolgu Çalismalarinda Sona Gelindi
Rize’nin Taslidere ve Hamidiye mahalleleri arasinda sahilde 340 bin metrekarelik alan üzerine yapilacak olan Rize Sehir Hastanesinin dolgu insaatinda sona gelindi. Üst yapi ihalesinin de yapilmasinin ardindan zemin iyilestirme çalismalarina baslandi. Sehir hastanesinin zemin iyilestirme çalismalarinda yüzde 7 seviyelerine gelindi.

“Sehir hastanesinin buraya yapilmasi bizler için çok iyi bir velinimet”

Sehir hastanesinin vatandaslar için rahatlik saglayacagini ifade eden Ekrem Kopuz, “Sehir hastanesinin buraya yapilmasi bizler için çok iyi bir velinimet. Burada sehir hastanesi yapildigi için bir kurban kesmesi lazim. Çok büyük bir rahatlik saglayacak. Simdi ki hastaneler burada yeterli olmuyor. Sehir hastanesi açildigi zaman herkes rahatlayacak. Istedigimiz gibi gidip tedavi olabilecegiz. Artvin’e de hizmet verecek. Hastalar Giresun’dan da buraya kadar gelir. Herkese hizmet verecek. 900 yatakli bir sehir hastanesi olacak” ifadelerini kullandi.

“Bölgesel bir hastane olacak”

Yapimina baslanan sehir hastanesinin bölgesel bir hastane olacagina vurgu yapan Abdulkerim Katirci ise “Rize’den Artvin’den Trabzon’dan gelen hastalar için güzel bir hizmet verecegine inaniyorum. Bölgesel bir hastane olacak. Yapanlardan Allah razi olsun. Tip her gün degil her saniye ilerliyor. Buna bagli olarak ekipmanlarda gelisiyor. Bunlarin hepsinin Rize’ye kazandirilmasi ve hastaligin erken tanisi açisindan güzel seyler” dedi.

Menderes Kopuz isimli vatandas ise, “Gündogdu veya Rize için çok güzel oldu. Mevcut olan hastane yeterli degil. Rize için iyi bir seydir. Bizim için çok iyi bir velinimettir. Gündogdulu olarak Gündogdu’da olmasina sevindim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA