Menemen'de Linet Rüzgari

Menemen Belediyesinin Cumhuriyetin 100. Yili Konserleri Maltepe’de Oguz Görcegiz, Suzan Kardes ve Linet ile devam etti. Belediye Baskan Vekili Pehlivan, “Yollarini yeniledigimiz, spor tesisleri kazandirdigimiz Maltepemiz, kurulacak Serbest Bölge ile saha kalkacak” dedi.

Menemen'de Linet Rüzgari
Menemen Belediyesi tarafindan düzenlenen Cumhuriyet’in 100. Yili Kurulus etkinlikleri tüm hiziyla devam ediyor. Düzenlenen konserlerin bir yenisine Maltepe ev sahipligi yapti. Maltepe Pazaryerinde düzenlenen konserde Oguz Görcegiz, Suzan Kardes ve Linet, sahne aldi.

Konser öncesi alani dolduran coskulu kalabaliga seslenen Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, ilçe genelinde yogun bir hizmet seferberligi baslattiklarini ve bu hizmetlerin Maltepe’de de kesintisiz sürecegini ifade etti.

Menemen tarihinin en kapsamli yol bakim çalismasinin Maltepe’de de devam ettigini ifade eden Baskan Vekili Pehlivan, “Ilçemize kazandirdigimiz 30 adet hali sahamizdan birini Maltepe’ye kazandirdik. Mahallemizdeki parklari güzellestirirken, yeni nesil oyun gruplarini çocuklarimizin kullanimina sunuyoruz. Okul ve camilerimizin de tadilatlarini eksiksiz bir sekilde gerçeklestiriyoruz” dedi.



Ilk etapta 15 bin istihdam

Maltepe ve Izmir Serbest bölge arasinda kalan 1 milyon 500 bin metrekarelik alani, yogun girisimleriyle ‘Menemen Serbest Bölgesi’ olarak kazandirdiklarini ifade eden Baskan Vekili Pehlivan, “Serbest bölgemiz ilçemize oldugu kadar, hem Izmir’e hem de ülkemize büyük bir katma deger saglayacak. Bu girisimin bizi en çok heyecanlandiran noktasi, Menemen Serbest bölgesinin ilk etapta yaklasik 15 bin kisiye is olanagi saglamasidir. Bununla beraber Kuzey Ege’deki issizligi önemli derecede azaltacak ve özellikle Maltepe’mizi ekonomik refaha tasiyacak. Maltepemiz saha kalkacak” diye konustu.

Konusmalar sonrasi sahneye ilk olarak Menemen’in güçlü sesi Oguz Görcegiz çikti. Güzel sarkilariyla alandaki vatandaslari costuran Görcegiz’in ardindan Maltepe ünlü sanatçi Suzan Kardes’i agirladi. Geçen yil da Menemen’e geldigini hatirlatan Suzan Kardes, bu yil Baskan Vekili Aydin Pehlivan’in memleketi Maltepe’de bulunmaktan büyük mutluluk duydugunu ifade etti.

Söyledigi sarkilarla keyifli anlar yasatan Kardes, “Ay yildizli bayragimizla çok güzel görünüyorsunuz” dedi.

Gecenin coskusu Linet konseriyle zirveye tasindi. Arabesk sarkilarinin ünlü ismi Linet, birbirinden güzel sarkilari Maltepe’yi dolduran vatandaslarla birlikte söyledi.

Gecenin sonunda Baskan Vekili Aydin Pehlivan, esi Filiz Pehlivan ve eski Maltepe Belde Belediye Baskani Kemal Isken, sanatçilara çesitli hediyeler takdim etti.

Menemen Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100. Yili Konserleri bu aksam Türkelli Meydani’nda Arif Susam, Ümit Besen ve Cengiz Kurtoglu konserleri ile devam edecek.
Kaynak: İHA