Workup Gaming Girisimcilik Programi Basliyor

Türkiye Is Bankasi’nin, oyun dikeyindeki startuplarin ölçeklenmesine, hizlanmasina, yatirima erisimine ve görünürlügüne katki saglayacak yeni programi için basvurular açildi.

Workup Gaming Girisimcilik Programi Basliyor
Ana destekçisi oldugu Workup Girisimcilik Programi ile 2017 yilindan bu yana farkli dikeylerde faaliyet gösteren startuplari destekleyen Türkiye Is Bankasi, oyun dikeyindeki yeni programina, egitim amaçli oyun üreten stüdyo ve startuplari bekliyor.

Is Bankasi’nin Workup markasi ile destekledigi Workup Gaming Girisimcilik Programi, Türkiye Bilisim Vakfi, Bogaziçi Ventures, Joy Game ve Dojo Talent partnerliginde olusturuldu. Program, oyun ekosisteminde ülkemizin yeni unicorn girisimlerini kesfetmeyi ve egitici oyunlar ile gelecegin yetkinliklerinin kazanimini hizlandirmayi ve yayginlastirmayi amaçliyor.

6 aylik programda oyun gelistiricilere çok yönlü destek

Oyun alaninda faaliyet gösteren startuplarin ve oyun stüdyolarinin egitim amaçli ürettikleri veya program süresince üretecekleri oyunlarin gelistirilecegi ve ölçeklendirilecegi program, 6 ay sürecek.

Yalnizca girisimlere destek olmakla sinirli kalmayacak program, ekosistemin en önemli yeteneklerini bir araya getirerek bir egitim oyunlari toplulugu olusturmayi da amaçliyor. Egitim oyunlari dikeyindeki girisimlerin yerel ve global ölçekte rekabet gücünün artirilmasina destek verecek programda, alaninda uzman isimlerin mentorlugu ve jüri üyeligi, teknik altyapi ve uygulama destekleri ile yatirima erisim imkâni sunuluyor.

Basvurularin 11 Haziran 2023’e kadar devam ettigi programa iliskin detayli bilgiye, workupgaming.ist üzerinden ulasilabiliyor.
Kaynak: İHA