Kösk Belediyesi'nden, Marmaris'teki Orman Yanginina Destek

Kösk Belediyesi ekipleri, Baskan Nuri Güler’in talimatiyla Mugla’nin Marmaris ilçesindeki yangin söndürme çalismalarina destek vermek için bölgeye gitti.

Kösk Belediyesi'nden, Marmaris'teki Orman Yanginina Destek


Mugla’nin Marmaris ilçesi Amazon Koyu Bördübet Yedi Adalar mevkiindeki ormanlik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Ihbar üzerine bölgeye Mugla Orman Bölge Müdürlügü yangin söndürme ekipleri sevk edildi. Siddetli rüzgar nedeniyle bir anda büyüyen alevlere ekiplerin karadan müdahalesi devam ederken, aksam saatlerinde bölgeye ulasan Kösk Belediyesi ekipleri yangin söndürme çalismalarina destek veriyor.

Marmaris’te meydana gelen orman yanginindan duyduklari üzüntüyü ifade eden Kösk Belediye Baskani Nuri Güler; ”Marmaris’te meydana gelen ve henüz kontrol altina alinamayan yangin bizleri derinden üzdü. Devletimiz yanginla mücadele için tüm imkanlarini seferber etti. Mücadeleye destek vermek için ekiplerimiz bölgeye ulasti ve çalismalara basladi.

Temennimiz bir an önce yanginin kontrol altina alinmasi ve bölgedeki vatandaslarimizin bu sikintili süreçten etkilenmemesi. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun" dedi.

Kaynak: İHA