Bodrum'da Caz Günleri

Bodrum’a uluslararasi marka degeri kazandiran önemli etkinliklerden biri olan Bodrum Caz Festivali’nin 6’ncisi bu sene “Mavi Caz” temasi ile baslayacak.

Kültür ve Turizm Bakanliginin destegiyle Caz Dernegi tarafindan düzenlenen festival Caz, Blues konserleri, atölyeler ve sergileriyle Bodrum’a bu yil da sanat dolu günler yasatacak.

European Jazz Network üyesi olan festivalde Rodos Caz Festivali ile karsilikli sanatçi degisimi de olacak. Sanatseverleri canli etkinliklerle agirlayacak olan festivalin bazi etkinlikleri ise çevrim içi olarak izlenebilecek.

Müzikseverlerle 21-30 Haziran tarihleri arasinda bulusacak olan 6. Bodrum Caz Festivali süresince Bodrum Kalesi Kuzey Hendegi ile Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde birbirinden özel konserler, sergiler, caz atölyeleri düzenlenecek.

Ücretsiz etkinliklerin de yer alacagi festivalde ayni gün ayni mekânda gerçeklesecek olan etkinlikler tek biletle izlenebilecek.

Küresel salgin süreci önlemlerine de hassasiyet gösterilen festivalin sahne ve seyirci alanlari mesafe ve hijyen kurullarina uygun olacak.
Kaynak: İHA