Ünye'de Açik Hava Kütüphane Senligi

Ordu’da, Ünye Halk Kütüphanesi Müdürlügü tarafindan açik hava kütüphane etkinligi düzenlendi.

Ünye'de Açik Hava Kütüphane Senligi
Kütüphaneleri tanitmak, yeni gelen kitap ve yayinlari sergilemek ve insanlari kitap okumaya tesvik etmek amaciyla düzenlenen etkinlik, Ünye Cumhuriyet Meydani’nda kitapseverleri agirladi. Ünye Halk Kütüphanesi Müdürü Erol Kocaoglu, ilçedeki faaliyetler hakkinda yaptigi degerlendirmede kitap ve insan iliskisini anlatarak vatandaslari kütüphane sistemine üye olamaya davet etti.

Kocaoglu, standi ziyaret eden insanlara kitap bilincine iliskin sunumlar yaptiklarini ifade ederek, “Pandemi sonrasi insanlarin tekrardan kültürel bir ortama kavusabilmesi ve kütüphaneleri daha yakindan tanimalarini istiyoruz. Bizim etkinliklerimiz çesitli zamanlarda Ünye’nin çesitli bölgelerinde vatandaslarla bulusmaya devam edecek. Biz insanlarin bos seylerle ugrasmasindan yana dolu dolu kültürel ve sanatsal etkinliklerle yasamasini istiyoruz. Kitaplarin insanlari rahatlattigini hepimiz biliyoruz. Kitaplar insanlara mutluluk ve pozitif bir duygu verir. Istiyoruz ki genci yaslisi herkes kitap okusun ve bu vatana millete hep birlikte faydamiz olsun” dedi.

Kütüphane Müdürü Kocaoglu, her yastan vatandasin kütüphanelere üye olabildigini animsatarak, “Kütüphanelerdeki üyelik hizmetlerinden kitap alip vermeye, ders çalismak ve sosyal etkinliklere kadar her türlü imkan ücretsiz olarak sunulmakta. Üye olan vatandaslarimiz ülke genelindeki tüm kütüphane sistemine tanimlanmis oluyor ve bu üyelik ömür boyu devam ediyor” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA