MHP'den Bigadiç'e Üst Düzey Çikartma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Dr. Devlet Bahçelinin talimatiyla MHP MYK üyeleri ve milletvekillerinden olusan heyet Balikesir’de ilk anlatma ve aydinlatma toplantisini Bigadiç ilçesinde gerçeklestirdi.

MHP'den Bigadiç'e Üst Düzey Çikartma
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Dr. Devlet Bahçelinin talimatiyla düzenlenen Adim Adim 2023: Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantisinin birinci Duragi Bigadiç’te MYK Üyesi Murat Kotra, MYK Üyesi Bülent Masaoglu, Aksaray Milletvekili Ramazan Kasli, Yozgat Milletvekili Ibrahim Ethem Sedef’in katilimlariyla bir Restoranda istisare toplantisi gerçeklestirildi.

Istisare toplantisina MHP Balikesir Il Baskani Ekrem Gökay Yüksel ve yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte çok sayida vatandas katildi.

MYK Üyesi Murat Kotra, MYK Üyesi Bülent Masaoglu, Aksaray Milletvekili Ramazan Kasli, Yozgat Milletvekili Ibrahim Ethem Sedef vatandaslardan gelen talep ve istekleri cevapladiktan sonra Belediye Baskani Ismail Avcu ile de görüs alisverisi yaptilar. MHP heyeti bir sonraki ilçe ziyaretini Sindirgi ilçesinde çalismalarina devam edecek.
Kaynak: İHA