Kizilay Gönüllüsü 200 Genç Iftarda Bulustu

Türk Kizilayi Kdz. Eregli Sube Baskani Kürsat Yagiz tarafindan Kizilay gönüllüsü 200 gence iftar verildi. Kizilay gönüllüleri iftar sonrasinda Kizilay’a kan bagisinda bulunurken, bazi kan bagisçilarina madalya berati verildi.

Kizilay Gönüllüsü 200 Genç Iftarda Bulustu
Kdz. Eregli Kizilay Dernegi Baskani Kürsat Yagiz, 200 Kizilay gönüllüsü gençle iftar programinda bir araya geldi. Aksam ezaninin okunmasi ile oruçlarini açan Kizilay gönüllüsü gençler, Baskan Yagiz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte iftar yapti. Iftar programinda Baskani Kürsat Yagiz, Zonguldak Kizilay Kan Merkezi’nde iken kisa süre önce baska subeye geçen ve geçmis yillarda kan bagisi kampanyalarinda ki basarili çalismalarindan dolayi Elif Duman’a tesekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Baskan Yagiz daha sonra iftara katilan gençleri ilçe merkezinde düzenlenen kan bagisi kampanyasina davet etti. Gençlerle birlikte Zonguldak Kizilay Kan Merkezi ile gerçeklestirilen kan bagisi kampanyasina katilan Kizilay gönüllüsü gençler, kan bagisinda bulundu. Baskan Yagiz kan bagisi kampanyasi sirasinda daha önce Kizilay’a çok sayida kan bagisinda bulunan gönüllülere gümüs ve bronz madalya berati takdim etti.

Türk Kizilayi Kdz. Eregli Sube Baskani Kürsat Yagiz, Kizilay olarak sosyal etkinliklere devam ettiklerini belirterek Genç Kizilay gönüllüsü ailesinin Kdz. Eregli ilçesinde her geçen gün büyümesinden büyük mutluluk duydugunu ifade etti.

Baskan Yagiz konusmasinda “Kizilay olarak Kdz. Eregli ilçesinde sadece yardimlarda bulunmuyoruz. Sosyal aktiviteler ile de toplumun her kesimine ulasmaya ve Kizilay ailesini genis kitlelere yaymaya çalisiyoruz. Bu günde Kizilay gönüllüsü 200’ün üzerinde gencimiz ile iftar programinda bir araya geldik. Bizim hedefimiz bu iyilik hareketini her geçen gün daha da büyütmek ve toplumun 7’den 70’e her kesimine hitap edebilmek. Çalismalarimiz bu yönde devam edecek. Programda kisa süre önce Zonguldak Kizilay Kan Merkezi’nden baska subeye geçis yapan ve Eregli’de düzenlenen kan bagisi kampanyalarinda bizlere büyük destekler veren Elif Duman arkadasimiza tesekkür plaketi, Eregli manzarali tablo ve çiçek takdim ettik. Ben kendisine buradan bir kez daha Eregli ilçesinde yaptigi çalismalar ve desteklerinden ötürü çok tesekkür ediyorum. Iftar programinin ardindan gençlerimizle birlikte ilçe merkezinde düzenlenen kan bagisi kampanyasina katildik, birlikte çay içip sohbet ettik. Etkinlik sirasinda Kizilay’a bir çok kez kan bagisinda bulunan gönüllü bagisçilarimiza gümüs ve bronz madalya beratlarini takdim ettik. Ben buradan iftar programimiza katilan Kizilay gönüllüsü gençlerimiz basta olmak üzere, Kizilay’a destek veren, kan bagisinda bulunan herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kan bagisi kampanyasi gece saat 24.00’e kadar devam etti.
Kaynak: İHA