ADASO Yönetimi AOSB'de

AOSB Yönetim Kurulu Baskani Bekir Sütcü, Adana ve ülke ekonomisi için üreten, ihracat yapan ve istihdam saglayan sanayicilerine en kaliteli hizmeti sunma çabalarinin devam edecegini söyledi.

ADASO Yönetimi AOSB'de
Adana Sanayi Odasi Baskani yönetimi, Adana Organize Sanayi Bölgesi’ni (AOSB) ziyaret ederek, 16. Olagan Genel Kurulunda yeniden göreve seçilen Bekir Sütcü ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Meclis Baskani Israfil Uçurum, Yönetim Kurulu Baskani Zeki Kivanç, Meclis Baskan Yardimcisi Aydin Önen, Ali Masat, Meclis Katip Üyesi Haci Mehmet Erbas, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcilari Erdogan Sire, Bülent Baser, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Imam Gazali Hiradagi, Yönetim Kurulu Üyeleri Isa Tuzcu, Rafet Milli, Süleyman Gerdan, Hulusi Akkoç, Abdullah Özdiler ve Genel Sekreter Bora Kocaman’dan olusan ADASO heyetine, bölgede sanayicilere sunulan hizmetler konusunda bilgi verildi.

AOSB Yönetim Kurulu Baskani Bekir Sütcü, Baskan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Mehmet Tosmur ve Bölge Müdürü Ersin Akpinar tarafindan konuk edilen ADASO heyeti, bölge müdürlügü binasinda yer alan hizmet birimlerini gezdi.

AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpinar, konuklarina AOSB’de sanayicilere sunduklari hizmetleri özetledikten sonra Bölge Müdürlügü binasinda yer alan ve bölgenin elektrik dagitim sebekesinin 7/24 izlenebildigi Scada Sistemi ve KGYS Merkezi ile diger birimlerle ilgili yerinde bilgi paylasiminda bulundu.

AOSB Yönetim Kurulu Baskani Bekir Sütcü, konuklarina nazik ziyaretleri için tesekkür ederek, bugüne kadar oldugu gibi bundan sonraki süreçte de Adana ve ülke ekonomisi için üreten, ihracat yapan ve istihdam saglayan sanayicilerine en kaliteli hizmeti sunma çabalarinin devam edecegini kaydetti.

Kaynak: İHA