Horasan'da Sehit Ve Gazi Ailelerine Iftar Yemegi Verildi

Horasan Ilçe Kaymakamligi tarafindan Ramazan ayi nedeniyle sehit ve gazi ailelerine yetim ve öksüzlere iftar programi düzenlendi.

Horasan'da Sehit Ve Gazi Ailelerine Iftar Yemegi Verildi
Horasan Kaymakami Burak Dertlioglu’nun düzenledigi iftar programinda sehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelinerek Ramazan’in bereketini paylasmanin mutlulugu yasandi. Gerçeklestirilen iftar programina; daire amirleri ilçede bulunan Sehit ve Gazi aileleri yetim ve öksüzler katildi

Kaymakam Dertlioglu, ‘Bugün Horasan ilçemizde açilan en güzel iftarlardan birisi bu iftarimiz olmustur. Sehitlerimizin ve Gazilerimizin bizlere emaneti olan siz degerli aileleri, bu aksam bizleri sereflendirdiniz, onurlandirdiniz. Katilimlarinizdan dolayi hepinize çok tesekkür ediyorum. Sehit aileleri, sehit yakinlari ve gazilerimiz her zaman bizlerin basimizin tacidir. Allah hepinizden razi olsun.” Hakkinizi hiçbir zaman ödeyemeyiz. Sizlerle zaman zaman beraber olmak, bizleri onurlandiriyor. Emir ve isteklerinizi, ne zaman bir ihtiyaciniz olursa ya da gereksinim duyarsaniz kapimiz herkese açik oldugu gibi sizlere sonuna kadar açik. Sizleri her zaman bekliyoruz’ dedi

Iftarda Kaymakam Dertlioglu ve esinin sehit ve gazi yakinlari yetim ve öksüzler ile tek tek ilgilenmesi, samimi sohbetleri dikkat çekti. Iftardan sonra Horasan Ilçe Kaymakami Burak Dertlioglu ve esi Merve Dertlioglu sehit ve gazi ailelerini birlikte ugurladilar.

Kaymakam Dertlioglu iftar programina Katilimlarindan dolayi sehit ailelerine, gazilere, yetim ve öksüzlere protokol üyelerine ve davetlilere tesekkür etti.
Kaynak: İHA