Dolphin Ajans Global Oldu

Gaziantep’te 27 yili askin süredir hizmet veren Dolphin Ajans, Türkiye’deki firmalarin Avrupa’da markalasmasini saglamak amaciyla Dolphin Global’i kurdu.

Dolphin Ajans Global Oldu
2021’in son çeyreginde Almanya’da kurulan ajans, genis bir network agi olusturarak markalasmak isteyen reklam verenlere ülkeler arasinda köprü olacak. Dolphin Global, prodüksiyon ve jingle çalismalariyla marka konumlandirma hizmetlerinin yani sira medya planlama ve satin alma hizmetiyle de 360 derece hizmet sunacak. Firmalarin Avrupa’da markalasmasini saglamak istediklerini belirten Nazmi Özkoyuncu, "Gaziantep bir marka sehir. Bu sehrin reklamcisi olmak bizim için bir onur oldu. 27 yilin üzerine simdi Avrupa’ya reklam ajansi kurduk. Anadolu sermayesini köprü olup Avrupa’ya tasimak istiyoruz. Firmalarimizin Avrupa’da markalasmasini saglamak istiyoruz. Markalasmak çok mesakkatli bir yol, biz bunu biliyoruz. Markanin ruhunu olusturuyoruz özellikle müzik yaparak. Buradan bütün is adamlarimiza, firmalarimiza müjde vermek isterim dünyanin her tarafina reklam verebilecekler” dedi.



“Türkiye’nin 500 milyar dolar ihracat hedefine katkida bulunun”

Türkiye’nin 500 milyar dolar ihracat hedefine katkida bulunmanin reklamdan geçtigini söyleyen Özkoyuncu, “Türkiye’nin 2023 vizyonu var. 500 milyar dolar ihracat rakamina ulasmasi gerekiyor. Ülkemiz eger üreten bir Türkiye olursa, ihracatinda basarili olabilirse, Gaziantep gibi diger sehirlerde markalasmaya önem verirlerse iste o zaman bu 500 milyar dolarlik ihracat rakamina motor görevi üstlenecekler. Bununla beraber ülkemiz bu hedefi zamanla yakalayacaktir. Bunun için reklama ihtiyaçlari var” seklinde konustu.



“Reklamin ruhunu müzigi olusturur”

Reklamin ruhunu müzigin olusturdugunu ifade eden Özkoyuncu, “Biz 27 yildir bunun için çalisiyoruz. Markalarimizi bilinen marka olmanin disinda sevilen marka yapmaya çalisiyoruz. Çünkü sadece bilinmek yetmez. Reklamin ruhunu müzigi olusturur. Biz 27 yillik sürecimizde birden fazla markayi müzikle markalastirdik. Hem ucuz, hem daha sevilen hem de akilda kalan marka yaptik. Sevilen marka degilseniz bilinmis olmaniz yeterli degildir. Ürünü ambalaji satar ama müzikte ruh katar” ifadelerini kullandi.

“Markalasmak isteyen is adamlari ve sanayicilerin ihtiyacina daha hizli cevap verilecek”

Özkoyuncu, markalasmak isteyen is adamlari ve sanayicilerin ihtiyacina hizli daha cevap verilecegini belirterek, “Dolphin Global, Avrupa’nin ve tüm sehirlerinde da hizmet verecek. Halihazirda var olan deneyim, tecrübe ve yeni çözüm ortakligi genisletilerek markalasmak isteyen is adamlari ve sanayicilerin ihtiyacina hizli daha cevap verilecek. Ayrica Dolphin Global’in Almanya’da kurulmasi birçok firmaya devletimizin saglayacagi reklam tesviklerini de kullanilabilme firsatini sunacak. Iste biz 27 yillik tecrübemizle bunun için Avrupa’dayiz. Yeter ki bize ulasin, yunuslar kilavuzunuz olsun. Ekip olarak biz haziriz. www.dolphinglobal.de” diye konustu.

Kaynak: İHA