Nazilli'ye Mesleki Egitim Müjdesi

Ankara’da yapilan toplantiya katilan Nazilli Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Nuri Arslan mesleki egitim okulu yapilacak ilçelerden bir tanesinin Nazilli oldugunu açikladi.

Nazilli'ye Mesleki Egitim Müjdesi


Ankara’da düzenlenen Oda-Borsa Baskanlarinin katildigi toplantida Milli Egitim Bakani Prof. Dr. Mahmut Özer’in “154 ilçede 154 yeni okul için harekete geçiyoruz” müjdesi vererek protokol imzaladiklarini belirttigi ögrenildi.

“Türkiye’nin öncelikli meselesinin egitim olduguna inaniyoruz”

Nazilli Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Nuri Arslan okul yapilacak ilçelerden bir tanesinin Nazilli oldugunu açikladi.

Nazilli Ticaret Odasi Baskani Nuri Arslan, toplantiyla ilgili yaptigi açiklamada; mesleki egitimde yasanan sorunlarin uzun yillardir konuya taraf olan kesimler tarafindan irdelendigini, ancak bugüne kadar sorunlari kesin olarak çözecek bir çarenin bulunamadigini ifade etti.

Arslan: “NTO olarak her platformda dile getirdigimiz ve çözüm istedigimiz taleplerimizin basinda Mesleki Egitimde yasadigimiz sikintilar gelmektedir. Bugün yapilan protokol bölgemiz için önemli bir egitim yatirimi olacaktir. Türkiye’nin öncelikli meselesinin egitim olduguna inaniyoruz. Mesleki egitimde kamu- özel sektör is birligini artirmak, özel sektörün rolünü güçlendirmek uzun zamandir dile getirdigimiz bir konuydu. Türkiye’nin mesleki egitimini tamamlamis genç girisimcilere ihtiyaci var. Bu anlamda protokolde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA