Yaz Okullari Sona Erdi

9 bin Altindagli çocugu bulusturan Altindag Belediyesi Yaz Okullari sona erdi. Yaz Okullarinin son gününde, Altindag Belediye Baskani Asim Balci da, çocuklarin nesesine ortak oldu. Yaz Okullarina katilan tüm çocuklara sertifika verildi.

Yaz Okullari Sona Erdi
Altindagli çocuklardan büyük ilgi gören Yaz Okullari sona erdi. Bu yil 40 farkli bransla açilan yaz okullari, 9 bin Altindagli çocugu bulusturdu. Çocuklar sanatla ve sporla dopdolu bir yaz geçirdi. Yaz Okullari’nin basladigi ilk gün oldugu gibi, son gününde de Altindagli çocuklari yalniz birakmayan Baskan Balci, yaz tatilini verimli bir sekilde degerlendiren tüm çocuklara tesekkür etti. Baskan Balci “Önümüzdeki yillarda daha fazla çocugumuza ulasabilmek için elimizden geleni yapacagiz. Altindag’da ne kadar fazla çocugun yüzü gülerse, Altindag da o kadar güzellesir bizim için. dedi.



Hem fiziksel hem sosyal gelisim

Yaz okullarinin, gençlerin fiziksel ve sosyal gelisimlerine büyük katki sagladigini vurgulayan Baskan Balci, “Çocuklara ve gençlere yönelik yaz okullarini çok önemsiyoruz. Sadece Altindag’in degil, ülkemizin gelecegi için de çocuklarimizi kültür, sanat ve sporla bulusturuyoruz. Kurslarimizda egitimcilerimiz tarafindan belirlenen yetenekli çocuklarimizi, spor ve sanata yönlendiriyoruz. Yaz tatillerini verimli bir sekilde geçiren çocuklarimizin egitim hayatinda da basarili oldugunu gözlemliyoruz ve bundan büyük memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandi.

Haydi gençlik merkezlerine

Egitim ögretim döneminin baslamasiyla birlikte, tüm gençlerin mahallelerinde bulunan Gençlik Merkezlerine kostugunu ifade eden Baskan Balci “Önümüzdeki yaza kadar, tüm gençlerimizi Gençlik Merkezlerimize çagiriyor, bu merkezlerden faydalanmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA