Kayip Üniversiteli Gençten Aci Haber

Tatil için geldigi Antalya’nin Kemer ilçesine bagli Çirali’da kaybolan 25 yasindaki üniversite ögrencisi Samet Isitan’in kayalik alanda cansiz bedeni bulundu. Isitan’in, yürüyüs ya da tirmanis gerçeklestirdigi sirada dengesini kaybederek düstügü degerlendiriliyor.

Kayip Üniversiteli Gençten Aci Haber
Üniversite ögrencisi Samet Isitan, geçtigimiz hafta Cumartesi günü Antalya’nin Kemer ilçesine gelerek ünlü Çirali tatil beldesindeki bir kampinge yerlesti. Pazartesi günü sabah 06.50’da kampingden ayrilarak saat 09.00 siralarinda ünlü Yanartas Milli Park alanina giden Samet Isitan, yanginlar sebebiyle ormanlik alanlara girmeyip bir patika yoldan daglik alana dogru yürüdü. Bu saatten sonra yakinlari kendisinden haber alamadi. Abla Nur Isitan, kardesinin Sali aksami 23.30’a kadar açik olan telefonu daha sonra kapandigini söyledi.

Ailenin basvurusu üzerine alinan konum bilgisine göre Çarsamba gününe kadar Yanartas bölgesinde oldugu bilgisine ulasilan Samet Isitan’in çevredeki hiçbir kurulus ve isletmenin güvenlik kameralarinda bir bilgiye rastlanilamadi.

Bugün bölgede yapilan arama neticesinde Antalya Il Jandarma Komutanligina bagli Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, Isitan’in daglik alanda cesedini buldu. Ekipler tarafindan bölgeden çikartilan Isitan’in cansiz bendeni, otopsi yapilmak üzere Antalya Adli Tip Kurumu morguna götürüldü.

Talihsiz ögrencinin, bölgede yürüyüs ya da tirmanis yaparken dengesini kaybedip düstügü degerlendiriliyor.
Kaynak: İHA