Yolcu Dolu Otobüs Alevlere Teslim Oldu

Istanbul’dan Denizli’ye gelen yolcu otobüsü alevlere teslim oldu. Kavsakta alevlerin yükseldigi otobüsten yolcular tahliye edilirken yangin ani saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi.

Yolcu Dolu Otobüs Alevlere Teslim Oldu


Yangin, Denizli’nin Merkezefedi ilçesi Izmir Asfalti üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Süleyman Aksu idaresindeki 34 EG 6414 plakali sehirlerarasi yolcu otobüsü Istanbul’dan yola çikarak son duragi olan Denizli’ye geldi. Sehirlerarasi Otobüs Terminali’ne giris yapmak için kavsaktan dönüs yapacagi sirada otobüsün istop ettigi ögrenildi. Araç içerisindeki muavin ve sürücü Aksu, kontrol amaciyla araçtan indiklerinde duman ve alevlerin yükseldigini fark etti. Otobüs içerisinde bulunan 10 yolcu tahliye edilirken 112 Acil Çagri Merkezi’ne de ihbarda bulunuldu. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida itfaiye, polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Itfaiye ekiplerinin kisa sürede müdahalesiyle alevler kontrol altina alinirken yanginin motor kismindan basladigi ögrenildi. Çevredeki bir güvenlik kamerasina yansiyan o anlarda ise yolcular alevlerin yükseldigini fark ederek esyalarini almaya çalisirken telaslari dikkatlerden kaçmadi. Yanginda can kaybi yasanmazken araç kullanilamaz hale geldi. Bir süreligine trafige kapatilan yol, sogutma çalismalarinin ardindan otobüsün yoldan kaldirilmasiyla normale döndürüldü.

Yanginla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA