Ayancik'ta Sel Sonrasi Araba Mezarligi

SINOP – Sinop’un Ayancik ilçesinde yasanan selde yüzler araçta zarar gördü. Selde zarar gören arabalarin bir kismi park olarak kullanilan bir alanda toplandi. Hurdaya dönen araçlarin görüntüsü araba mezarligini andiriyor.

Ayancik'ta Sel Sonrasi Araba Mezarligi
Ayancik ilçesinde yasanan sel felaketi sonrasi bina bahçeleri, yollar ve çay yatagi gibi birçok alanda hurdaya dönmüs araçlar bulundu. Yüzlerce aracin zarar gördügü ilçede bu araçlarin bir kismi ise park olarak kullanilan bir alanda toplandi. Sel sulariyla kullanilmaz hale gelen araçlar hasar tespiti için bu alanda bekletiliyor.

Alanda çesitli marka ve modellerden hasar görmüs araçlar görünebiliyor. Sahibinin 50 yila yakin gözü gibi baktigi Anadol marka bir klasik otomobil de hurdaya dönmüs halde burada bulunuyor. Alanda motoru düsmüs, kaputu ezilmis, içleri çamurla dolmus araçlarin yani sira iç içe girmis taninmaz hale gelmis birçok araç yer aliyor. Alan bu haliyle adeta bir araba mezarligi görüntüsü veriyor. Çamurla kaplanmis bir kamyonetin arkasinda ise fasulyenin asma vermeye baslamasi dikkat çekiyor.
Kaynak: İHA