Otomobil Bahçeye Daldi, Faciadan Dönüldü

Edirne’de sürücüsünün kontrolünden çikan otomobil yoldan çikarak bir evin bahçesine daldi. Facianin esiginden dönülen kazada evde yemek yiyen apartman sakinleri ise büyük bir korku ile disari firladi.

Otomobil Bahçeye Daldi, Faciadan Dönüldü


Kaza, Edirne merkeze bagli Sükrüpasa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.Z.’nin idaresindeki 22 RS 738 plakali otomobil, bir apartmanin bahçesine girdi. O sirada evde yemek yiyen apartman sakinleri disaridan gelen ürkütücü kazanin sesiyle büyük bir korku içerisinde disari firladi. Kazayi gören apartman sakinlerinin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardindan yaralanan sürücü K.Z., Trakya Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne kaldirildi. Kaza esnasinda bahçede oynayan çocuklar olay yerinden uzaklastirilirken, kazaya sebep olan araç kurtarici yardimiyla apartmanin bahçesinden kaldirildi.

Agaç olmasaydi evin duvarina dalacakti

Kaza esnasinda apartmanda oturan Meryem Serbest, “Biz evde yemek yerken birdenbire büyük bir sesin gelmesiyle ayaga kalktik. Ben ilk basta evin yarisinin yikildigini düsündüm. Arabanin bahçemize düstügünü hiç düsünemedim. Arabanin bahçeye düstügünü görünce hemen hizla ambulansa haber verdim. Eger bahçedeki agaç olmasaydi bu araç apartman duvarina çarpacakti. Bahçede oturan çocuklar ve apartman sakinleri olarak büyük korku yasadik. Yetkililerin bir an önce önlem almasi gerekiyor” dedi.

Apartman sakinlerinden Kaan Tolga Demiray ise, bu mevkide her zaman kazalarin yasandigini belirterek yetkililerin önlem almasini istedi.
Kaynak: İHA