Afyonkarahisar'da Korkunç Olay

Afyonkarahisar’da genç çiften haber alinamayinca eve giden komsulari, anne ve 2 yasindaki oglunu tabancayla vurularak öldürülmüs, babayi ise merdiven boslugunda asili halde buldu. Esi ve oglunu tabanca ile vurduktan sonra babanin kendisini astigi tahmin ediliyor

Afyonkarahisar'da Korkunç Olay
Olay, Suhut ilçesine bagli Dadak köyünde meydana geldi. Iddiaya göre, dün hayvan gütmek için yanina 13 yasinda kardesi E.M’yi alan B.M. (14), geceyi dagda geçirdi. Bugün öglen saatlerinde ise anne ve babasini telefon ile arayan B.M., kimseye ulasamayinca bu defa komsularini arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine eve giden komsular kapiyi açinca korkunç bir tablo ile karsilasti. Eve giren komsular anne Hanife M. (36), oglu Egemen M. (2) ve baba Mehmet M.’nin (45) cesetleri ile karsilasti. Olayin ardindan jandarmaya ve 112 Acil servise haber verilmesi ile bölgeye çok sayida ekip sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler saglik ekipleri anne, çocuk ve babanin öldügünü belirledi.

Korkunç tabloyu komsular ortaya çikardi

Yapilan incelemelerde anne ve oglunun tabancayla vücutlarinin çesitli yerlerinden vuruldugunu baba Mehmet M.’nin ise kablo ile merdiven bosluguna asildigini belirledi. Olay yerinde ekipler ayrica anne ve oglunun vuruldugu tahmin edilen tabancayi da buldu. Yapilan ilk tespitlerde babanin esi Hanife ve oglu Egemen M.’yi tabanca ile vurduktan sonra intihar ettigi ihtimali üzerinden duruluyor.

Anne ile oglunun cenazesi ayni tabuta konuldu

Olay sonrasi büyük bir sok yasayan köy sakinleri evlerin balkonlari ve olayin gerçeklestigi evin önünde yapilan inceleme çalismalarini merakla izledi. Yapilan incelemelerin ardindan anne ile oglunun cenazeleri ayni tabutta, babanin cenazesi ise baska bir tabutta evden çikarildi. Yakinlarinin gözyaslari içerisinde evden çikarilan tabutlar ardindan otopsi yapilmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tip Kurumu Morguna kaldirildi.

Olayla ilgili cumhuriyet savciligi tarafindan sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA