Alasehir'de Ev Yangini Korkuttu

Manisa’nin Alasehir ilçesinde çarsi merkezinde bulunan 3 katli bir binanin ikinci katinda çikan yangin panige neden oldu.

Alasehir'de Ev Yangini Korkuttu
Edinilen bilgiye göre, Soguksu Mahallesi’ndeki 3 katli binanin ikinci katinda aksam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangin çikti. Ihbar üzerine olay yerine gelen Manisa Büyüksehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangina hemen müdahale etti. Bu sirada binanin 3. katinda mahsur alan Gani Esen isimli vatandas da itfaiye ekiplerince uzatilan merdiven yardimiyla kurtarildi. Yangin, ekiplerin yogun çalismalari sonrasi söndürülürken, evin içerisindeki esyalar kullanilamaz hale geldi.

Yanginin çikis sebebiyle ilgili sorusturma baslatilirken, yanan evde G.Y. isimli bir kadinin kiraci olarak ikamet ettigi ve yangin sirasinda evde olmadigi ögrenildi. Yanginin çiktigi binada firin isleten Halil Uysal, "Yangin çiktiginda is yerimdeydim. Komsular kosarak gelip ’üst katta alevler var’ dediler, hemen disariya çiktim. Büyük bir ihtimalle klima açik birakilmis, klimadan çikmis olabilir" dedi.

Yangin sirasinda itfaiye ekipleri tarafindan merdivenle kurtarilan Gani Esen ise "3. kattaki is yerimde çalisiyordum. Birden sesler duydum, yanik kokusu gelemeye basladi.

Hemen disariya çiktim, merdiven boslugunda dumanlar vardi. Itfaiye ekipleri geldi aldi beni" diye konustu.

Kaynak: İHA