Ayvalik'ta Protokol Bayramlasti

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, Kurban Bayrami dolayisiyla protokolün bayramlasmasi ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklesti.

Ayvalik'ta Protokol Bayramlasti
Ayvalik Kaymakami Gökhan Görgülüarslan’in öncülügünde gerçeklesen bayramlasma töreninde; Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, Garnizon Komutani Albay Erhan Tutar, daire amirleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, gaziler ve çok sayida vatandas hazir bulundu.

Kaymakam Görgülüarslan’in öncülügündeki protokol üyeleri Ilçe Emniyet Müdürlügü bünyesindeki Merkez Polis Karakolu Sosyal Tesisi’ne geçildi. Ayvalik Ilçe Emniyet Müdürü Turgut Coskun’un öncülügünde polis memurlarinin ikramlariyla karsilanan protokol üyeleri, burada emniyet mensuplariyla bir süre sohbet etti.

Kurban Bayrami hakkinda görüslerini ifade eden Ayvalik Kaymakami Gökhan Görgülüarslan, "Oldukça yogun bir bayram geçiriyoruz. Nüfusumuz ciddi manada artmis vaziyette. Emniyet teskilatimiz ve jandarmamiz, saglik teskilatiyla beraber yogun bir mücadele veriyorlar. Tabi bunun anlamli olabilmesi, vatandasimizin ilgisi, destegi ve özeniyle mümkün olabiliyor. Pandemi sartlariyla ilgili süreci degerlendirdigimizde, bu yogunluga göre durumumuz iyi. Ama daha dikkatli olmamiz gerekiyor. Ilçemizdeki belediyemizde olmak üzere tüm teskilatlarimiz alabildigince ilçemizi en iyi sekilde yönetmeye çalisiyorlar. Ama biz ne yaparsak yapalim, bu vatandaslarimizin isbirligi ile mümkün olabiliyor. Bayramlarimizin huzur ve güven içerisinde geçirebilmemiz tamamen buna bagli. Yogun bir kentteyiz. Umarim güzel bir bayram geçiririz. Sorunsuz ve problemsiz bir bayram geçiririz. Bu duygularla burada bulunan herkesin ve kiymetli halkimizin Kurban Bayramini kutluyorum" dedi.

Merkez Polis Karakolu Sosyal Tesisi’ndeki bayramlasmanin ardindan protokol Ilçe Jandarma Komutanligi ve akabinde de Garnizon Komutanligi’nda düzenlenen bayramlasma törenlerine de katildi.

Kaynak: İHA