Gaziantep'te 600 Polisle Dev Uyusturucu Operasyonu Baslatildi

Gaziantep’te, uyusturucu tacirlerine yönelik belirlenen çok sayida adrese 600 polisin katilimiyla es zamanli operasyon baslatildi. Polis helikopteri, zirhli araçlar, insansiz hava araçlari ve özel harekat polis timlerinin katildigi operasyonda 10 sahis gözaltina alindi.

Gaziantep'te 600 Polisle Dev Uyusturucu Operasyonu Baslatildi
Gaziantep Il Emniyet Müdürlügüne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, Yeditepe, Besyüzevler ve Güneykent mahallelerinde belirlenen çok sayida adrese es zamanli operasyon düzenledi.

Yaklasik 600 polisin katilimi ve helikopter, zirhli araç, insansiz hava araci ve özel harekat polisi destekli operasyonda 24 adrese baskin yapildi.

Açilmayan kapilar koç baslariyla kirildi

Operasyonda önceden belirlenen adreslere özel harekat timleri es zamanli baskin düzenledi.

Özel harekat timleri, açilmayan kapilari ise koç baslariyla kirarak içeri girdi. Narkotim ekipleri ise girilen evlerde arama yapti. Arama yapilan adreslerde bir miktar uyusturucu ele geçirilirken 10 süpheli gözaltina alindi.

Mahalleler ablukaya alindi

Polis ekipleri ablukaya alinan mahallelerin giris ve çikis noktalarina da kontrol noktasi kurdu. Kontrol noktasinda durdurulan araçlarda da arama yapilirken, noktada durdurulan vatandaslar Genel Bilgi Taramasi’ndan (GBT) geçirildi.
Kaynak: İHA