Karabük'ten Kisa Kisa

KÖYDES Tahsisat Komisyonu Degerlendirme Toplantisi Vali Fuat Gürel baskanliginda yapildi.

Karabük'ten Kisa Kisa
Valilikten yapilan açiklamaya göre, valilik toplanti salonunda gerçeklesen toplantiya Vali Yardimcisi Muhittin Gürel, ilçe kaymakamlari, Il Genel Meclis Baskani Ahmet Sözen, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Il Özel Idaresi genel sekreter yardimcilari, ilgili birim müdürleri ve komisyon üyeleri katildi.

Toplantida 2021 yili KÖYDES programinda yer alan isler ile önceki yillarda programa alinmis olup halen devam eden islerin genel durumlari degerlendirilirken, ihtiyaç dahilinde yapilacak yeni projeler görüsüldü.

- BAKKA haziran ayi yönetim kurulu toplantisi Zonguldak'ta yapildi

Bati Karadeniz Kalkinma Ajansi (BAKKA) haziran ayi yönetim kurulu toplantisi Zonguldak'ta gerçeklestirildi.

Valilikten yapilan açiklamaya göre, Vali Fuat Gürel'in baskanlik yaptigi toplantiya, Yönetim Kurulu Baskan Vekili Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Bartin Valisi Sinan Güner, yönetim kurulu üyeleri ve BAKKA Genel Sekreteri Lutfi Altunsu katildi.

- Eflani Köylere Hizmet Götürme Birligi Meclis Toplantisi yapildi

Eflani Köylere Hizmet Götürme Birligi Meclis Toplantisi Kaymakam Ibrahim Senkon baskanliginda yapildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi'nin okunmasiyla baslayan toplantida, gündem maddeleri görüsüldü.

Salgin tedbirleri çerçevesinde Baris Efe Parki'nda yapilan toplantiya, il genel meclis üyeleri Ahmet Koç ve Mesut Aydin, Köylere Hizmet Götürme Birligi Müdürü Ilhan Korkut, birlik memuru Hasan Aktar ile köy muhtarlari katildi.

- Rektör Polat'tan Özbakistan ziyareti

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'in, Özbekistan Bakanlar Kurulu Uluslararasi Islam Uygarlik Merkezi, Özbekistan Inovasyon Bakanligi ve Tarimsal Sulama ve Tarim Makinalari Üniversitesine ziyarette bulundugu bildirildi.

Üniversiteden yapilan açiklamada, ziyarette memorandum yapilan bazi üniversite temsilcileriyle de görüsmeler gerçeklestirildigi belirtildi.

- Safranbolu'da yangin musluklarinin kontrolleri tamamladi

Safranbolu Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekipleri ilçedeki 77 yangin muslugunun kontrollerini tamamladi.

Safranbolu Belediyesi Itfaiye Müdürlügünden yapilan açiklamada, "Muhtemel yangin aninda yerinde ve çabuk müdahale edilebilmesi için yangin söndürme ekiplerine su kaynagi saglayan hidratlarin belirli periyotlar halinde bakim ve kontrolleri yapiliyor." ifadesine yer verildi.

Kaynak: AA