Alisveris Merkezinin Terasinda Intihar Girisimi

Gaziantep’te genç bir kadin, alisveris merkezinin yemek katinda bulunan terasa çikarak intihar girisiminde bulundu. Teras korkuluklarinin ucuna giderek intihara kalkisan kadini alisveris merkezinin güvenlik müdürü ikna etti.

Alisveris Merkezinin Terasinda Intihar Girisimi
Olay, Sehitkamil ilçesi Sarigüllük Mahallesi’nde bulunan bir alisveris merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre tek basina alisveris merkezine giren S.G. (24) alisveris merkezinin yemek katina çikti. Yemek katinin teras bölümüne giden kadin, terasla korkuluk kisminin arasinda bulunan cam bölümü asarak metrelerce yükseklikte bulunan korkuluk kismina geçti. Bir süre korkuluklarda bekleyen kadina, alisveris merkezinin güvenlik görevlisi le terasta bulunan vatandaslar müdahale etmek istedi. Bir ara korkuluklarin ucuna kadar gelen kadin, çevredeki vatandaslara korku dolu anlar yasatti.

Alisveris merkezinin güvenlik müdürü intihardan vazgeçirdi

Intihar girisimi esnasinda alisveris merkezine girisler kapatilirken ihbar üzerine olay yerine saglik, polis ve itfaiye sevk edildi. Itfaiye ekipleri genç kadinin atlama ihtimaline karsi sisme yatak açti. Alisveris merkezinin güvenlik müdürü, genç kadini intihardan vazgeçirmek için uzun süre dil döktü. Terasta hüngür hüngür aglayan kadin, bir süre sonra güvenlik müdürünün çabasi sonucu intihar etmekten vazgeçti. Psikolojik sorunlar yasadigi ögrenilen kadin saglik ekipleri tarafindan ambulansla Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldirildi.
Kaynak: İHA