Kayseri, Fuarlarda Tanitilacak

Kayseri Il Kültür ve Turizm Müdürü Sükrü Dursun, turizmcilerle düzenledigi toplantida kentin tanitimi için çesitli fuarlara katilim saglanmasi gerektigini belirtti.

Kayseri, Fuarlarda Tanitilacak
Il Kültür ve Turizm Müdürlügünden yapilan yazili açiklamaya göre, Dursun baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya, Kayseri TÜRSAB Baskani Ali Emre Mart, KAYTID Baskani Serdar Sariçam ile Kültür ve Turizm Bakanligi isletme belgeli otel yöneticileri ile turizm acente temsilcileri katildi.

Burada konusan Dursun, fuarlarinin kentlerin tanitilmasi, iletisim kurulmasi ve kültürel paylasimlarin yapilmasi açisindan önemli oldugunu kaydetti.

Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari'nin (EMITT) önemine dikkati çeken Dursun, "6000 yillik tarihi geçmisi olan ve bütün medeniyetlerin izlerini tasiyan sehrimizi, dünyanin besinci ve ülkemizin en büyük turizm fuari olan EMITT'te tanitmayi amaçliyoruz. Sehrimizin tarihi, dogal güzelliklerinin tanitimini yaparak, ülke turizminde istedigimiz noktaya tasimak için bu tür fuarlara katilmamiz önemli." ifadelerini kullandi.

Toplantida tanitim fuarlarina katilmak için çalismalarin baslamasi gerektigi konusunda görüs birligine varildi.

Kaynak: AA