Tekkeköy Belediyesinde Asi Seferberligi

Saglik Bakanligi tarafindan baslatilan yerinde Korona virüs asi uygulamasi kapsaminda Tekkeköy Belediyesinde olusturulan asilama noktasinda personelin birinci doz asilari yapildi.

Tekkeköy Belediyesinde Asi Seferberligi
Tekkeköy Belediyesinde kurulan Kovid-19 seyyar asi istasyonunda isçiler, memurlar, sirket isçileri ve diger birimlerde çalisanlarin ilk doz asilari yapildi. Il Saglik Müdürlügü ekipleri, belediyenin üçüncü katindaki terasta kurulan Kovid-19 seyyar asi istasyonunda asilama islemini gerçeklestirdi. Bu kapsamda belediyenin çesitli birimlerinde ve sahada çalisan yaklasik 150 personelin ilk doz asilari yapildi.

Asi seferberligine tam destek

Korona virüs ile mücadele için sürdürülen topyekun çalismalara her türlü destegin verildigine deginen Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, “Saglik Bakanligi tarafindan baslatilan yerinde Korona virüs asi uygulamasi kapsaminda olusturdugumuz asilama noktasinda personelimizi asilatmaya basladik. Sosyal Güvenlik Kurumu’na kayitli tüm çalisanlarin asi randevusunun açilmasi üzerine belediye hizmet binamizda asilamalar basladi.

Hizmet sektöründe çalisan henüz asi olmamis personelimizin asi olmasiyla korona virüs yayiliminin önüne geçmeyi hedefliyoruz. Bir an önce normal hayatimiza devam edebilmemiz için bütün herkesi asi olmaya davet ediyoruz. Yerinde asi uygulamasi için Il ve Ilçe Saglik Müdürlügümüze ve asi yapan ekibe tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA