Ceylan Ertem Konserinde Haluk Levent Sürprizi

Ceylan Ertem’in 6. Nilüfer Caz Tatili’ndeki konserinde sanatçi arkadasi Haluk Levent sürpriz yapti. Haluk Levent’in de bir sarki söyledigi konsere katilanlar dogayla iç içe müzik keyfi yasadi.

Ceylan Ertem Konserinde Haluk Levent Sürprizi
Cazin sevilen isimleri sanatseverlerle bulusturan Nilüfer Caz Tatili büyük ilgiyle devam ediyor. Nilüfer Belediyesi’nin düzenledigi 6. Nilüfer Caz Tatili, sesi, sahne performansi ile hayranlarini kendine baglayan Ceylan Ertem ile devam etti. Biletleri satisa çiktigi ilk günde tükenen Ceylan Ertem, sevenleri ile hasret giderdi. Büyük ilgi gören konseri izleyenler arasinda Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem de vardi.

Sarki yazarligi ve yorumculuguyla müzik dünyasinda önemli bir yer edinen Ceylan Ertem, seslendirdigi parçalarla bir kez daha hayranlarinin gönüllerini fethetti.

Haluk Levent izleyiciler arasinda

Konsere katilanlar bir de sürprizle karsilasti. Ceylan Ertem ile birlikte müzik çalismalari da yapan Haluk Levent de konseri izleyenler arasindaydi. Ünlü sanatçi, Ceylan Ertem’in daveti üzerine sahneye çikarak “Ankara” parçasini seslendirdi. Ceylan Ertem konserine gelip, Haluk Levent’i dinleme sansi da bulan sanatseverler güzel bir gece yasadi.

Haluk Levent’in ardindan konsere devam eden Ceylan Ertem, parçalariyla alani dolduranlari costurdu. Bir çok parçaya oynayarak eslik eden sanatseverler uzun aradan sonra konsere katilmanin tadini doyasiya yasadi.

Konseri izleyenler arasinda yer alan Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, gecenin sonunda sahneye çikarak sanatçi Ceylan Ertem’e ve sürpriz yaparak sahneye çikan Haluk Levent’e tesekkür etti. Müzigin sesinin hiç susmayacagini söyleyen Baskan Erdem, “Müzik kalbimizin anahtari. Müzik olmazsa her sey susar. Sözlerimiz bittigi zaman müzik baslar. Dolayisiyla müzik yoksa ask da yok, sevda da yok, sevgi de yok. Müzik susmaz. Buradan haykiralim, müzik susmaz, müzik yasanir, kimse durduramaz. Degerli sanatçilarimizla birlikte müzigi yasatmaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Erdem’in bu sözlerine konseri izleyenler de alkislarla destek verdi.
Kaynak: İHA