Karabük'ten Kisa Kisa

AK Parti Karabük Il Baskani Ismail Altinöz, Kemal Oyman Sanayi Sitesi esnafini ziyaret etti.

Karabük'ten Kisa Kisa
Ziyarette esnafin talep, sorun, sikayet ve önerilerini dinleyen Altinöz, konularin takipçisi olacagini söyledi.

Tedarik edilen asilarin gelmesiyle Türkiye'nin en yakin zamanda salgindan kurtularak hayatin normale dönecegini, esnafin da ekonomik olarak rahatlayacagini belirten Altinöz, AK Parti hükümeti olarak esnaf ve vatandasin her zaman destekçisi olduklarini vurguladi.

- AK Parti'den kan bagisi kampanyasi

AK Parti Karabük Il Kadin Kollari Baskanligi, Türk Kizilay'in 153. yil dönümü dolayisiyla "Kan Ver Hayat Kurtar, Kan Ver Nefes Ol" kan bagisi etkinligi düzenledi.

Etkinlikte kan bagisçilarina fidan dagitildi.

AK Parti Il Baskani Ismail Altinöz, etkinlikten dolayi Kadin Kollari'ni tebrik ederek, "AK Parti teskilatlari olarak böyle sosyal projelerde halkimizin ve kurumlarimizin faydasina olan hususlarda etkin sekilde çalismaya devam ediyoruz. Tüm Karabüklü vatandaslarimizi kan bagisi yapmaya davet ediyoruz." dedi.

AK Parti Karabük Il Kadin Kollari Baskani Saime Öksüzoglu da kan stoklarinin tükenmemesi için Türk Kizilay'a destek vermek ve farkindalik olusturmak için 81 ilde çalisma yürütüldügünü belirterek, "Pandemi sürecinde kan bagisinin önemine dikkat çekmek istedik." ifadesini kullandi.

- Vali Gürel'den tekerlekli sandalye basketbol takimina ziyaret

Karabük Valisi Fuat Gürel, 2. Lig'den 1. Lig'e terfi müsabakalari için antrenman yapan Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takimi'ni ziyaret etti.

Yeni Mahalle Spor Salonu'nda sporcularin antrenmanini izleyen Gürel, oyuncularla sohbet etti.

Gürel, teknik heyet ve sporculara basarilar dileyerek, "Bedenen yaninizda olamasak da kalbimiz sizlerle olacak, sizlere inaniyor ve güveniyoruz. Insallah sampiyon olarak dönersiniz, yolunuz açik olsun." dedi.

- Safranbolu'da Hanim Evi'ne yogun ilgi

Safranbolu Belediyesince kadinlarin faydalanmasi amaciyla hizmete açilan Hanim Evi yogun ilgi görüyor.

Içerisinde mini kütüphanenin de bulundugu Hanim Evi'nde günlük hayatin stresini, yorgunlugunu atma sansi bulan Safranbolulu kadinlar, birbirileriyle sohbet ederek keyifli vakit geçiriyor.

Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, buradaki içeceklerin belediyenin ikrami oldugunu belirterek, "Yakin zamanda ihtiyaç duyabilecek misafirlere psikolog, pedagog, diyetisyen ve avukatlik gibi destekler de saglanacak. Mescit ve emzirme odasinin da bulundugu Hanim Evi, ilçemizdeki kadinlar için önemli bir mekan." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA