En Çevreci Belediye

Kütahya’nin Emet ilçesinde, Doktor Fazil Bey Parki’nda belediye tarafindan doga ile iç içe alanda, restoran ve kafe yapim çalismasina baslandigi bildirildi.

En Çevreci Belediye
Dere mahallesi Yagcik Köprüsü mevkiinde mesire alani yaninda, Emet Hamam Mahallesi Dr. Fazil Dogan Parki’nda, restoran yapim çalismalarini sürdüren Emet Belediyesi, halkin sosyal yasam alanlarini gelistirip güzellestirme çalismalarina devam ediyor.

Bu kapsamda Dr. Fazil Dogan Parki’nda peyzaj ve çevre düzenleme çalismalari devam ederken, restoran bakim tamir ve yenileme çalismalari da yapiliyor.

Bahçesine süs havuzu yapilmasi planlanan tesislerin aile çay bahçesi, kafe ve sicak soguk yemek bulunan restoran olarak halka hizmet verecegi ifade edildi. Belediye ekiplerince mevcut park alaninda çiçek ve agaç dikim, havuz yapim, restoran bakim ve tamir gibi birçok alanda hizli bir çalisma gözlemleniyor.

Emet Belediyesi sosyal tesis ve kafe restorantta çalismalarinin en kisa sürede tamamlanarak halkin hizmetine girecegi ifade edildi.
Kaynak: İHA