Tekirdag'dan Kisa Kisa

Tekirdag Büyüksehir Belediyesi ekipleri yol yapim çalismalarini sürdürüyor.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, çalismalar kapsaminda Fen Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan Hayrabolu ilçesi, Dambaslar yol ayrimi, Kiliçlar Mahallesi ile Kirklareli siniri ve Küçükkarakarli Mahallesi baglanti yollarinda baslatilan sathi kaplama yol yapim çalismalari tamamlandi.

8 bin metre uzunlugunda ve 6,6 metre genisliginde olan yollarda toplamda 58 bin metrekare sathi kaplama yol çalismasi yapildi.

Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Albayrak da belediye olarak sehri daha da ileri tasiyacak, vatandaslarin yasam kalitesini arttiracak yatirim, proje ve hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

-Süleymanpasa Belediye Baskani Yüksel, esnafi ziyaret etti

Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, Atlas Pasaji esnafini ziyaret etti.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, esnafla fikir alisverisinde bulunan Yüksel, esnafin talep ve beklentilerini degerlendirdi.

Yüksel, belediyenin hayata geçirecegi projeler hakkinda da esnafa bilgi verdi.

-Tekirdag NKÜ Rektörü Sahin'e ziyaret

Banglades Istanbul Baskonsolosu Mohammad Manirul Islam, Tekirdag Namik Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Sahin'i ziyaret etti.

Üniversiteden yapilan açiklamaya göre, Banglades Istanbul Baskonsolosu Islam ve Rektör Sahin bir süre sohbet etti.

Islam, NKÜ'nün hizla büyüyen ve gelisen bir üniversite oldugunu, gerçeklestirdigi ziyaret ile iki ülke üniversiteleri arasindaki ikili is birligini artirmak istediklerini belirtti.

Rektör Sahin de faaliyetler hakkinda bilgi vererek ziyaretlerinden dolayi Islam'a tesekkür etti.

Ziyarette Dis Iliskiler Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Dr. Ögretim Üyesi Selçuk Eti ve Ögretim Görevlisi Dr. Merve Aydogsu Çelik de yer aldi.

- Hayrabolu SYDV'den bin 273 kisiye yardim

Hayrabolu Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfinca (SYDV) bin 273 vatandasa yardim yapildi.

Kaymakam Mehmet Sülün, yaptigi açiklamada, kasim ayinda bin 273 ihtiyaç sahibine, 630 bin 167 lira yardimda bulunuldugunu belirtti.

Yardimlarin saglik, egitim, asker, aile ve katilim payi olarak verildigini aktaran Sülün, vakfin ihtiyaç sahiplerinin yaninda olmaya devam edecegini kaydetti.

Kaynak: AA