Öztürk'e Hemsehri Destegi

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne atanan Birdal Öztürk, hemsehrilerini agirladi. Trabzonlu bürokrat, Çarsibasi ve Oflu hemsehrilerine Erzurumspor atkisi hediye etti. Çarsibasi Belediye Baskani Mümin Nuhoglu, “Trabzonspor disinda ilk kez bir takiminin atkisini boynuma takiyorum” dedi.

Öztürk'e Hemsehri Destegi
Trabzon Çarsibasi Belediye Baskani Mümin Nuhoglu, MHP Ilçe Baskani Hüseyin Kara ile AK Parti Eski Of Ilçe Baskani Hakan Terzioglu, Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk’e ‘Hayirli olsun’ ziyaretinde bulundu.

Hemsehrilerini oldukça sicak karsilayan Öztürk, uzun süre Trabzonlu siyasetçilerle sohbet etti.

Öztürk, Erzurumspor atkisi hediye ettigi hemsehrilerine nazik ziyaretleri için tesekkür etti. Çarsibasi ve Oflu siyasetçiler, Erzurum GSIM Müdürü olarak göreve baslayan Trabzonlu Bürokrat Birdal Öztürk’e hayirli olsun dileklerini ilettiler.

Ilk kez Erzurumspor atkisi taktilar

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon Çarsibasi Belediye Baskani Mümin Nuhoglu, MHP Ilçe Baskani Hüseyin Kara ile AK Parti Eski Of Ilçe Baskani Hakan Terzioglu ile diger misafirlerine Erzurumspor atkisi hediye etti.

Çarsibasi Belediye Baskani Mümin Nuhoglu, Trabzonspor disinda ilk kez bir takimin atkisini boynuna taktigini belirterek, “Erzurumspor’a sampiyonluk yarisinda basarilar diliyoruz. Insallah tekrar Süper Lige dönerler” dedi.

Kaynak: İHA