Osmaniye'de Uyusturucuyla Mücadele

Osmaniye’de uyusturucuyla mücadele çalismalarinin degerlendirme toplantisi Il Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumus’un katimiyla yapildi.

Osmaniye'de Uyusturucuyla Mücadele
Osmaniye Il Emniyet Müdürlügü’ne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü’nün kent genelinde gerçeklestirdigi uyusturucuyla mücadele çalismalarinin degerlendirildigi toplanti Balikesir Il Emniyet Müdürlügü’nde görevliyken sehit düsen Abdulkadir Güngör’ün anilmasiyla basladi.

Ahmet Sekip Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen degerlendirme toplantisinda Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü personeline de bagimlilikla etkin mücadele konusunda bilgiler verildi.

Uyusturucuyla mücadelenin hassas bir konu oldugu deginen Il Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumus, “Olaylara kanunlarin sizlere tanidigi yetkiler ölçüsünde müdahale ederken önceliginiz kendi can güvenliklerinizi korumak olsun. Bagimlilikla etkin sekilde mücadele ve gençlerin maddeyle tanismasinin engellenmesi yönünde çalismalara agirlik verilmesi ve özellikle okullar ve çevresindeki uygulamalarin arttirilmasi gerekiyor. Suça karisip uyusturucu madde bagimlisi olan sahislara tedavi olmalari yönünde tavsiyede ve öneride bulunulmasi tedavi olmayi isteyenlerin hemen ilgili kurumlara yönlendirilmesini saglamaliyiz” diye konustu.

Ahmet Selçuk Okumus’un konusmasinin ardindan Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürü Cenk Ocaktürk tarafindan “Narkorehber ve En Iyi Narkotik Polisi Anne” projeleri kapsaminda daha çok ailenin bilgilendirilmesi konusunda bilgiler aktarildi.
Kaynak: İHA