Baskan Vidinlioglu'ndan Itfaiye Haftasi Ziyareti

Kastamonu Belediye Baskani Rahmi Galip Vidinlioglu, ‘Yangindan Korunma ve Itfaiyecilik Haftasi’ kapsaminda itfaiye personelleri ile bir araya geldi.

Baskan Vidinlioglu'ndan Itfaiye Haftasi Ziyareti
Rahmi Galip Vidinlioglu, Kastamonu Belediye Baskan Yardimcisi Necdet Karahasan ile birlikte Itfaiye Müdürlügünü ziyaret etti. Baskan Vidinlioglu, her yil 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasinda kutlanan ‘Yangindan Korunma ve Itfaiyecilik Haftasi’ dolayisiyla itfaiye teskilatinin haftasini kutladi.

Itfaiye teskilatinin önemine dikkat çeken Vidinlioglu, "Gerek yangin ve kurtarma gerekse sel afeti çalismalarinda gecesine gündüzüne katarak, hatta kendi canini öne atarak fedakar bir sekilde görev yapan Kastamonu Belediyesi ve yurdumuzun dört bir yaninda görev yapan Itfaiye çalisanlarina, göstermis olduklari bu üstün gayret nedeniyle tesekkür ediyorum. Tüm itfaiyecilerimizin haftasini en içten dileklerimle kutluyorum. Bu zorlu görevde “Bir nefese nefes olabilmek için”, mücadele eden ve bu ugurda hayatini kaybeden itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet, Türkiye’mizin her köse bucaginda, mütemadiyen görevinin basinda olan tüm itfaiyecilerimize de huzur, saglik ve uzun ömürler diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA